Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Hella nev?

Hogy tetszik nektek a Hella nev?

Figyelt kérdés

Egy masik kerdes kapcsan merult fel, ahova irtam is hogy nalam ez a befuto lanynevkent. Meg nem vagyok ugyan terhes, de a ferjemmel mar sokat beszelgetunk a neveken. Van mar egy lanyunk Hanna (tudom persze tucatnev, de nekunk ez tetszett, es tetszik a mai napig, foleg hogy a masodik neve Maria, es 5 eve amikor eldontottuk, hogy ez lesz a neve, meg nem szamitott ennyire nepszerunek.) Szoval amikor szoba kerul hogy a masodik is lany lesz, nem nagyon tudunk dulore jutni. Nekem ez a legnagyobb favoritom (fokent mert szinten H betus, es ugyanannyi betubol all mint a Hanna), de a ferjem utalja, foleg azert mert ha elvesszuk az "a" betut, akkor a pokok szot kapjuk angolul. De szerintem ez tom hulyeseg, szerintem meg pont ettol olyan vagany, amerikaiasan szolva: it rocks/rules! (nem tudom hogy fejezi ezt jol ki magyarul). Az Emma es az Aliz jott meg szoba, nekem az Emma tetszik jobban, neki persze az Aliz. Csak az a gond, hogy a masodik neve, mindenkeppen Zita lesz, ez meg az Alizzal hulyen hangzik a "zz" miatt, a Hellahoz meg az Emmahoz viszont passzol. Ugyhogy megy a "gyakas" hogy melyim nevet valasszuk majd. Egy biztos, ha fiu, akkor Zeteny Andras. Ezt is akkor dontottuk meg el mint a Hannat.

Szoval szerintetek milyen lenne a Hella Zita? A tobbi felmerulo nevrol is mondhattok velemenyt.

Valamint hogy gyozzem meg a ferjem rola, milyen alkut ajanljak cserebe, vagy hogyan kothetnenk kompromisszumot?

2012. júl. 21. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nem tetszik a Hella. Az Aliz szép csak Az Aliz Zita túl "zzz" Az Emma Zita talán a legjobb:) Amúgy a Hella Zita nem hangzik rosszul

Itt van még pár H betűs név:(az összes anyakönyvezhető H betűvel kezdődő név)

Hannadóra

Hannaliza

Hannaróza

Hanni

Hargita

Hargitta

Harmat

Harmatka

Harriet

Havaska

Heba

Hedda

Hédi

Hedvig

Heidi

Héla

Helén

Heléna

Helga

Hélia

Helka

Hella

Heni

Henriett

Henrietta

Héra

Hermia

Hermina

Herta

Heszna

Hetti

Hiacinta

Hieronima

Hilária

Hilda

Hildegárd

Hildelita

Hilka

Hippia

Hippolita

Hófehérke

Holda

Holli

Honóra

Honoráta

Honória

Honorina

Honorka

Horácia

Hortenzia

Hóvirág

Huberta

Hunóra

Hunorka

2012. júl. 21. 23:26
 2/10 A kérdező kommentje:
na igen, a Hedda es Hedvig is szoba jott termeszetesen, de a Hedda neki ndk-s uszono feeling (???????) a Hedvig meg tul fius (mindenre van valami mondanivaloja). Viszont nem is tudtam hogy Heidi-t is lehet anyakonyveztetni,majd atragjuk magunkat ezen is, bar ezzel meg az lesz a baja, mar elore latom, hogy tul beceneves. Pedig az Aliz egyre inkabb nem tetszik.
2012. júl. 21. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Helga?
2012. júl. 21. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
sajna egyikunknek se tetszik. nekem tul kemeny a "g" miatt
2012. júl. 21. 23:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Atbongesztem az utonevkonyvet 2x. Csakhogy valami kompromisszumos megoldast tudjak kinalni a "draga uramnak". A kovetkezok johetnek meg szamitasba: Arianna, Lea, Leila, Médea, Hermia, Hermina, Klea, Maja.

A Hermianat kilotte, de a Hermia meg benn van. Nekem ebbol a legjobban a Lea, Arianna, es Hermia tetszik, de a Lea a befuto nalam.

De a Hellarol tovabbra is varom a velemenyeket (bar szinte 100% hogy ennek kampec), illetve az ujonnal kitalaltakrol is.

2012. júl. 22. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, a becenevem is. :) Adnám a lányomnak, simán. Mondjuk Hanna lesz a neve, ha majd terhes leszek, ahhoz meg nem passzol.
2012. júl. 22. 01:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első lányotoknál a Hanna Mária nagyon Annamáriás. :) De így szebb, mint a második verzió, szóval szerintem jól döntöttetek.

Nekem tulajdonképpen tetszik a Hella. Bár óvatosnak kell lennetek, mert kevés két szótagú név illik a Zitához (pl. a Hella Zitáról rögtön a parazita szó jutott eszembe... :/).

Az Alíz helyett az Adélt tudnám még beajánlani. Esetleg Léna?

A Hermina az egyik kedvenc nevem, így nem kérdéses, hogy tetszik-e. :)

2012. júl. 22. 02:01
 8/10 A kérdező kommentje:
hat most ugy nez ki a Lea es Hermia a befutok, aztan majd elvalik melyik lesz a befuto
2012. júl. 22. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Leila a legszebb azok közül amiket írsz, nálam ez nagyon esélyes. A Hella nem rossz szerintem de semmi különös. Az Alíz és Emma egyáltalán nem tetszik. H betűs nevek közül nekem a Hanga a legszebb.
2012. júl. 22. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Hella. :)
2012. júl. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!