Han vezetéknévhez adnál A val kezdődő nevet, kimondva olyan fura mindig magyarázni kell, viszont csak az tetszik?
Úgy egybeolvad az utónévvel. Lánynévvel van bajunk mert Alinát, Alizát szeretnék, semmi más nem tetszik.
Az Anna és Hanna tetszik még nagyon de erről már akkor lemondtam mikor megismertem a férjem, mint ahogy kedvenc fiúnevemről a Tamásról is...Hantamás
Ne haragudj meg,de ez így eléggé hülyén hangzik.Han Aliza,Han Alina teljesen egybeolvad.Biztos,hogy nem adnám.
Esetleg Eliza?
Ne foglalkozz vele ha tetszik legyen az.
Nem fogják mindig vezetéknévvel együtt mondani ki a nevét.
Különben akármilyen keresztnevet adtok neki a Han vezetéknév mellet egy kicsit furán fog hangzani..)
Talán Lúcia?
Hát épp ezek az érveim és ellenérveim is, hogy egyrészt olyan fura vezetéknév (bár hozzátenném az enyémmel se járt volna jobban szegény gyerekünk) hogy így is úgy is mindig magyarázzuk mindenhol, félreértik, félrehallják, utána pedig jön hogy H-val el a végén stb.
Tehát szegénynek így is úgy is magyarázkodnia kell.
Másrészt viszont akárhova kerül egyben kell bemutatkozzon.
Én nem adnám. Szép nevek, de szegény gyereknek majd mindig 5x be kell mutatkoznia, hogy értsék... Így tuti, hogy nem fogja szeretni a saját nevét.
Valami mássalhangzóval kezdődő név jobb lenne. Pl ha tetszik az Aliza, akkor mondjuk csak Liza? Han Liza nem rossz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!