Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Han vezetéknévhez adnál A val...

Han vezetéknévhez adnál A val kezdődő nevet, kimondva olyan fura mindig magyarázni kell, viszont csak az tetszik?

Figyelt kérdés

Úgy egybeolvad az utónévvel. Lánynévvel van bajunk mert Alinát, Alizát szeretnék, semmi más nem tetszik.

Az Anna és Hanna tetszik még nagyon de erről már akkor lemondtam mikor megismertem a férjem, mint ahogy kedvenc fiúnevemről a Tamásról is...Hantamás

2012. júl. 13. 09:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ne már!:-))Én is Bettina vagyok, tök jól érti mindenki, és a ti vezetéknevetekhez is jó lenne!:-)

Mi is gondban vagyunk kislány név ügyben, mert nekünk meg túl erős hangzású a vezetéknév, és pont a Hanna típusú lágy nevek illenének, nekem meg azok nem tetszenek!Nem cserélünk vezetéknevet?:-)))

2012. júl. 13. 16:03
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem akartam megbántani természetesen semmilyen Bettinát vagy Barbarát vagy akinek ez tetszik.
2012. júl. 13. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Üdv sorstárs!:)

a mi vezetéknevünk Henn, a Hanna lett volna az én kedvencem is, de kilőve, nyilván....:)

Nekem egy Árminom van, és egy Lilienem.

2012. júl. 13. 21:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mássalhangzóval kezdődő nevet választanék. A ti családnevetekhez még a mássalhangzó torlódós keresztnevek is jól hangzanának: Han Krisztina, Han Brigitta, Han Fruzsina, Han Klaudia, Han Gréta, Han Szvetlána, Han Flóra, Han Blanka,

Az hogy Han Liza nem tetszene, szerintem nem olyan magyarázkodós, és majdnem Aliza.

2012. júl. 14. 14:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Han Anasztázia

Han Rebeka

Han Regina

Han Diána

Han Mirella

Han Petra

Han Brigitta

Han Helénia

Han Bianka

Han Szabina

Han Alíz

Han Zsóka (de ez tré, mert Hanzsó-ka)

Han Katalin

Han Viola

Han Viktória

Han Fruzsina

Han Leona

Sok-sok variáció van még, ezeket tudtam úgy, amik még illenek, de lehet nem mind, mert csak egyszer hasonlítottam össze őket, lehet többször kimondva, rosszabbul hangzik

2012. júl. 14. 21:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a lányka?:)
2013. júl. 10. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!