Kovács vezetéknévhez szeretnénk kislánynak keresztnevet. Van pár ami tetszik ezekből szeretnénk de nem tudunk választani. Többi lent. (? )
Amik nekünk tetszenek:
Barbara
Klaudia
Veronika
Bernadett
Zoé
Az én lányom Nóra, de a kedvenc nevem a Viki volt. Csak nekem tetszett a családban, így lemondtam róla :)
A Barbi az nem jó név, mert ha nem úgy fog kinézni mint egy cuki barbibaba, akkor ciki a név. Ismerek túlsúlyos, ragyás arcú Barbit....
Klaudia tetszik, Bernadett a sógornőm, akit nem kedvelek, így negatívan elfogult vagyok ezzel a névvel. Másik 2 sem tetszik.
A Klau szép.
Ági
Szia!
A Barbara és Klaudia tetszik. A Zoé abszolút nem.
Szerintem a Kovács Bernadett a legszebb ezek közül! :)
A Kovács Barbara olyan közönséges,
a Kovács Klaudia szintén, sőt, kifejezetten kisebbséginek hangzik,
a Kovács Veronika egyszerűen nem szép,
a Kovács Zoé pedig túl rövid, mintha le lenne harapva belőle :DD
A Kovács Bernadett tökéletes név :) Szép, komoly, nőies, becézhető, pici lánynak is gyönyörű és felnőtt nőnek is. A Kovács egyszerűségét csodásan ellensúlyozz a Bernadett különleges hangzása :)
Nem ragozom tovább, a Bernadettre szavazok :)
szia nekünk három lányunk van és kovácsa vezetéknevük
1. Hanna Veronika
2. Kitti
3. Luca
de tetszett még a Ninett, Polli, Kata
éna nevemet Kovács Veronikának használom a t.... nem hazsnálom mert túl hosszú lenne
Szerintem is a Bernadett a legkellemesebb.
Az én lányom Míra. A Csenge tetszett nagyon, de Kovács Csenge, ki sem lehet mondani rendesen sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!