Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kovács vezetéknévhez szeretnén...

Kovács vezetéknévhez szeretnénk kislánynak keresztnevet. Van pár ami tetszik ezekből szeretnénk de nem tudunk választani. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés

Amik nekünk tetszenek:

Barbara

Klaudia

Veronika

Bernadett

Zoé

2009. nov. 19. 20:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Bernadett
2009. nov. 20. 07:36
 12/26 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

A mi kislányunk Kovács Emma Róza. Apa harcolta ki nekem nagyon tetszett a Réka is vagy Judit. Végül az Emma is tetszett. :)Azok a nevek közül amit írtál nekem is a Bernadett tetszik legjobban.

2009. nov. 20. 08:07
 13/26 anonim ***** válasza:
Barbara
2009. nov. 20. 08:41
 14/26 anonim ***** válasza:
16%

ezek közül egyik sem. mindegyik tucatnév, és hát a kovácsról ne is beszéljünk...

én v.mi egyedibbet, különlegesebbet választanék. olyat, amiből nincs még kb. ezer az országban. nagyon nehéz az egyik leggyakoribb magyar vez.névhez ker.nevet választani, szerintem az ilyen nevet viselő szülők felelőssége óriási!!!!

egyik ismerősömék lánya: kovács kíra karolina (szerintem tökéletes névválasztás volt a részükről)

2009. nov. 20. 10:07
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem pedig abban rengeteg a K. Kattogósan hangzik..:S
2009. nov. 20. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

Én a Bernadettre szavazok.De adhattok Bettit is,csak így simán.Az én nevem pl.B.....Betti Bernadett:)

És ez komoly,anno így anyakönyveztek:)

2009. nov. 20. 14:06
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

Na mert a Kira nem tucatnév??? Gyakoribb, mint a Bernadett. Sokkal kevésbé különleges!

A Kovácshoz különleges illik, pl. a Bernadett :)))

2009. nov. 20. 14:24
 18/26 bucibabuci ***** válasza:
Mi is a Barbara és a Bernadett név között válogattunk, de sok ilyen nevű baba volt, úgyhogy Kovács Babett lett a neve. :)
2009. nov. 20. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
jaj, ne már, milló Bettit ismerek...
2009. nov. 21. 12:50
 20/26 anonim ***** válasza:
És hány olyat ismertek,akinek hivatalosan Betti a keresztneve?Nem Bernadett,nem Bea,nem Bettina,nem Erzsébet,nem Beáta,csak Betti...
2009. nov. 21. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!