Kovács vezetéknévhez szeretnénk kislánynak keresztnevet. Van pár ami tetszik ezekből szeretnénk de nem tudunk választani. Többi lent. (? )
Amik nekünk tetszenek:
Barbara
Klaudia
Veronika
Bernadett
Zoé
Szia!
A mi kislányunk Kovács Emma Róza. Apa harcolta ki nekem nagyon tetszett a Réka is vagy Judit. Végül az Emma is tetszett. :)Azok a nevek közül amit írtál nekem is a Bernadett tetszik legjobban.
ezek közül egyik sem. mindegyik tucatnév, és hát a kovácsról ne is beszéljünk...
én v.mi egyedibbet, különlegesebbet választanék. olyat, amiből nincs még kb. ezer az országban. nagyon nehéz az egyik leggyakoribb magyar vez.névhez ker.nevet választani, szerintem az ilyen nevet viselő szülők felelőssége óriási!!!!
egyik ismerősömék lánya: kovács kíra karolina (szerintem tökéletes névválasztás volt a részükről)
Én a Bernadettre szavazok.De adhattok Bettit is,csak így simán.Az én nevem pl.B.....Betti Bernadett:)
És ez komoly,anno így anyakönyveztek:)
Na mert a Kira nem tucatnév??? Gyakoribb, mint a Bernadett. Sokkal kevésbé különleges!
A Kovácshoz különleges illik, pl. a Bernadett :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!