Polgár vezetéknévhez, milyen lány és fiú keresztnevet adnátok a piciteknek?
Figyelt kérdés
Nekem például tetszik a Rozina, Zorka név. Lányzót szeretnénk, de mi van, ha fiúcska? :) Még nem mutatta
meg ... :)
Viszont lehet, hogy az azonos kezdőbetűvel kezdődő nevek jobban illenének a vezetéknévhez? Vélemények? Javaslatok? :)
2010. dec. 2. 15:53
2/7 anonim válasza:
R betűs kereszt nevet nem adnék, úgy nagyon nyelvtörős...
4/7 anonim válasza:
Rozina és Zorka szép nevek, de ehhez a vezetéknévhez nem illenek szerintem. Csak hangosan ki kell mondani és már nincs szükség magyarázatra, hogy miért nem passzolnak.
Én magas hangrendű (vagy vegyes) neveket választanék: Emese, Enikő, Ivett, Ingrid, Írisz, Lilien, Benedek, Zétény, Olivér, Sebestyén
5/7 anonim válasza:
Ha már 1- ilyen poénos volt, én is csatlakozom: Judit, Zsófia :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a humoros válaszokat. Bár én komolyan kérdeztem a véleményeteket! :(
2010. dec. 6. 11:19
7/7 anonim válasza:
Polgár Róza (inkább Rózika, mint Rozina), Polgár Zorka? Inkább Dorka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!