Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kovács vezetéknévhez szeretnén...

Kovács vezetéknévhez szeretnénk kislánynak keresztnevet. Van pár ami tetszik ezekből szeretnénk de nem tudunk választani. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés

Amik nekünk tetszenek:

Barbara

Klaudia

Veronika

Bernadett

Zoé

2009. nov. 19. 20:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
0%
Akármennyire is de a Bernadettet nem lehet Bettinek becézni!!! A Bettinát szokták csak hát B-B és majdnem hasonlít,de nem ugyanaz! Én Bernadett vagyok és soha senkinek nem jutott eszébe h Bettinek becézzenek. Mindig Detti vagy Berni,Nadi stb.. De nem Betti! És szerintem ne beszéljünk tucatnevekről mert hogyha azt vesszük nincs olyan sok név h minden embernek más-más neve legyen:D A szülők mostanában pedig valami nagyon különleges nevet szeretnének adni és ebből az következik h már nem is lesz olyan különleges:) Azt még hozzátenném,hogy nekem nem tetszik a Bernadett név (kár h nekem is ez..) de szerintem is a Bernadettel hangzik legjobban.
2010. jan. 9. 15:44
 22/26 anonim ***** válasza:
Márpedig az én nevem akkor is Bo..ár Betti Bernadett,és engem sosem Dettiztek,max.Bettikéztek(a mai napig)...ezt utálom is-mármint a Dettit...de ízlések és pofonok.Én szeretem a nevemet,mert más ilyen keresztnevűt nem is ismerek sehol kis hazánkban:)
2010. jan. 9. 18:54
 23/26 anonim válasza:
Én nem mondtam h nincs külön olyan név h Betti:) sőt.. van! ismerek egy leányzót. Gimnazista koromba csak simán Betti volt! Én arra mondtam h a Bernadettet nem becézik Bettinek. Bocsánat ha nem egyértelműen fogalmaztam.:)
2010. jan. 9. 20:01
 24/26 anonim ***** válasza:
37%
egyértelműen fogalmaztál! legalábbis számomra érthető volt! lehet, hogy Bettike kicsit..., hogy is mondjam...gyenge képeségekkel rendelkezik :)
2010. jan. 10. 11:56
 25/26 anonim ***** válasza:

Tudod ki a gyengébb értelmi képességekkel rendelkező?Aki ilyen koprofág kötözködő,mint te...kedves utolsó:)

Én is tudom,hogy a Betti nem ugyanaz a név,mint a Bernadett...Mellesleg a volt osztálytársaim között is volt 2 Bernadett,és érdekes módon mindkettőt Bettizték...még akkor is,ha az hivatalosan nem a becézése...

2010. jan. 12. 17:42
 26/26 anonim ***** válasza:

A Kovacs Zoe igazi nyelvtoro...a tobbi sem tetszik, egy ilyen gyakori vezeteknevhez sokkal kulonlegesebb keresztnev passzolna.

Antonella, Agora, Kleo, Delora, Dolores, Dorelia, Fedora, Lorena, Lotti, Roxana, Romana

2019. márc. 10. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!