Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Han vezetéknévhez adnál A val...

Han vezetéknévhez adnál A val kezdődő nevet, kimondva olyan fura mindig magyarázni kell, viszont csak az tetszik?

Figyelt kérdés

Úgy egybeolvad az utónévvel. Lánynévvel van bajunk mert Alinát, Alizát szeretnék, semmi más nem tetszik.

Az Anna és Hanna tetszik még nagyon de erről már akkor lemondtam mikor megismertem a férjem, mint ahogy kedvenc fiúnevemről a Tamásról is...Hantamás

2012. júl. 13. 09:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én ismerek Hahn Almát. Nekem sosem jutott eszembe kimondva, hogy ez furán hangzik. Szerintem az Alina és Aliza nem rossz hozzá. A Hanna és Anna semmiképp nem jó hozzá tényleg.
2012. júl. 13. 09:36
 12/26 anonim ***** válasza:

Ezt most úgysem tudod Te eldönteni.

Nekem egyszerű és kiejthető nevem van. Én szeretnék valami különlegeset. Mindig irigyeltem azokat, akik azzal az indokkal nem veszik fel férjük nevét,mert az övéké különleges. Hát az enyém simán dobható.

2012. júl. 13. 09:47
 13/26 A kérdező kommentje:

jaj Meléna biztos nem, az a szurokszéklet latin neve...

Hát nem tudom mi lesz.

2012. júl. 13. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:
És ha mindkettőtök vezetéknevét kapná? a Han úgyis rövid,kötőjellel a te vezetékneveddel hogy hangzanak az általatok választott nevek?
2012. júl. 13. 10:06
 15/26 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon gáz a nevem úgyhogy azt tuti nem. Nem tetszik ez a dupla név, mostanában olyan divat lett valahogy (mind esküvő után mind a gyerek nevénél).:(

Mindegy majd gondolom az lesz a vége hogy adunk neki vmi olyat ami az "elmegy" kategória...

2012. júl. 13. 10:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Eliza?Az majdnem olyan,mint az Aliza:)Sőt még szebb is:D Egyébként nagyon hülyén hangzik az,hogy Han Aliza,Han Alina.Egybeolvad,teljesen úgy hangzik,mint a Hanna Liza.Biztos nem adnék ilyen nevet a lányomnak.
2012. júl. 13. 11:44
 17/26 anonim ***** válasza:
szerintem keress vmi mást.mindig visszafognak kérdezni mert nem értik.Te még csak elmondod de a gyereknek nagyon rossz lesz....
2012. júl. 13. 11:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem valahol halottam olyan nevet hogy

Han Barbara

2012. júl. 13. 12:00
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen a férjem is a barbara nevet mondta meg a bettinát. Szerintem borzalmas mindkettő :(( De majd vmi köztes megoldást csak találunk...
2012. júl. 13. 15:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Az Adrienn nem tetszik? Az nem "folyik" egybe és a-val kezdődik.
2012. júl. 13. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!