Han vezetéknévhez adnál A val kezdődő nevet, kimondva olyan fura mindig magyarázni kell, viszont csak az tetszik?
Úgy egybeolvad az utónévvel. Lánynévvel van bajunk mert Alinát, Alizát szeretnék, semmi más nem tetszik.
Az Anna és Hanna tetszik még nagyon de erről már akkor lemondtam mikor megismertem a férjem, mint ahogy kedvenc fiúnevemről a Tamásról is...Hantamás
Ezt most úgysem tudod Te eldönteni.
Nekem egyszerű és kiejthető nevem van. Én szeretnék valami különlegeset. Mindig irigyeltem azokat, akik azzal az indokkal nem veszik fel férjük nevét,mert az övéké különleges. Hát az enyém simán dobható.
jaj Meléna biztos nem, az a szurokszéklet latin neve...
Hát nem tudom mi lesz.
Nekem nagyon gáz a nevem úgyhogy azt tuti nem. Nem tetszik ez a dupla név, mostanában olyan divat lett valahogy (mind esküvő után mind a gyerek nevénél).:(
Mindegy majd gondolom az lesz a vége hogy adunk neki vmi olyat ami az "elmegy" kategória...
Úgy emlékszem valahol halottam olyan nevet hogy
Han Barbara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!