Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Vanessza név?

Nektek tetszik a Vanessza név?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Maga a név külföldön nem is lenne rossz, de itt... Ha cigány viseli, akkor nem is kell részleteznem, ha pedig magyar, akkor plázamacskás, r*bancos... :/
2012. júl. 22. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Miért lenne ribancos? Hogy lehet egyáltalán egy nevet csak így beskatulyázni? Ismertek Vanesszát, aki ribanc, vagy mi? Nem értem.. Ennyi erővel manapság amennyi ringyó van, nem is lehetne a gyereknek nevet adni.. -.- Az, hogy a cigányok adják a gyerekeiknek, az egy dolog, aláírom, most ők csinálnak ebből trendet, de valami borzasztó mennyi külföldi nevet magyarosítottak és rontottak el magyar írással. Vanessaként szép, lágy esésű, szép hangzású, fiatal szép lányt tudok elképzelni. Vanesszaként egy cigánylányt.. De hogy ribancos.. szerintem nem. ( Amúgy nem 1 Vanessza cigánylányt ismerek, mielőtt ez jönne, én ezért "általánosítom" és skatulyázom be )
2012. júl. 25. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Hát a Noémi-nél rondább, elkoptatott név kevés van.

Szerintem egyszerűen tréh, proli név.

Axente Vanessza- ha jól tudom ő a Chanel új arca, magyar manöken, vidéki nem cigány családból jött.

2014. máj. 14. 21:40
 14/15 anonim válasza:
100%

Bár a kérdés nem mostani, de szeretnék rá válaszolni.

Nekem tetszik. Sajna tényleg csak egy magyarosított név a sok ezerből, ami így csak rosszabb hangzást szerzett, de szerintem jó.

2016. márc. 11. 17:03
 15/15 anonim válasza:
Tudom,h nem mostani kérdés de engem már nagyon idegesítenek a hülye válaszok.Engem is Vanesszának hívnak és őszíntén szólva szeretem a nevemet! Kevés olyan embert ismerek akit így hívnak és ez tetszik. Én ugyan nem a szüleimtől kaptam ezt a nevet, de sztem nem tudtak volna ennél jobb nevet adni. Nem, egyátalán nem vagyok sem cigány, sem plázacica. Normális lány vagyok aki szeret suliba járni és néha barátokkal lenni. Sőt még az átlagom is normális. Sztem egy név alapján nem lehet elmondani, h ő milyen ember is igazából, de úgy tűnik egy-két ember azt hiszi igen. Jó lenne ha ők felfognák, h nem a neve teszi az embert!!Lehettem volna akar Veronika is, de az a név sem változtatott volna a személyiségemen semmit. Elegem van már a "túl okos" emberekből akik azt hiszik, h mindent tudnak csak éppen azt nem fogják fel, h hülyeségeket beszélnek össze-vissza. De visszatérve a kérdéshez, sztem csodálatos név és ezt nem azért mondom mert én is ezt kaptam hanem, mert így is gondolom!
2016. nov. 23. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!