Mi a véleményed a Vanessza névről, milyen ember jut róla eszedbe?
Belagezapista hogy lehetsz ilyen kultúrálatlan??ilyet nem illik senkire sem mondani.attól hogy még tetszik neki ez a név még nem ci...ny.és ha az lenne akkor mi lenne??nem kéne a bőrszínük miatt elítélni azokat az embereket.valamelyik barnább bőrű ,sokkal többet ér nálad erkölcsileg.szal illene bocsánatot kérned!!és szólj anyukádnak hogy tanítsa meg az etikettet:)
nah a válaszom a kérdésrexdd:Van egy Vanessza nevű ismerősöm(NEM cig**y!!)és ő is egy kicsit plázacica..
a név nekem nem tetszik túl hosszú és mindig egy szőke lány jut róla az eszembe(nemtudom mér)a becézése sem tetszik Vani. ez egy egzotikus név én pedig az egyszerűeket szeretem(Anna,Nóra)és ezért gondolom ezt.de ha neked/önnek tetszik akkor nyugodtan adja ezt a nevet.ez csak egy vélemény volt:)remélem nem sértettem meg vele
"ilyet nem illik senkire sem mondani.attól hogy még tetszik neki ez a név még nem ci...ny.és ha az lenne akkor mi lenne??"
Semmi nincsen, ha cigány, én egyáltalán nem vagyok rasszista. Ellenben nálad kicsit ilyesmit érzek, hiszen ellenkező esetben nem háborodnál fel, ha valakit "cigányoznak".
Ellenben tudom, hogy az emberek többsége rühelli a cigányokat, ugyanakkor a cigányok egy bizonyos csoportjára jellemző, hogy szappanoperák, filmek alapján nevezik el a gyerekeiket. Ez egy nevetséges, és szánalmas szokás, amivel legtöbbet a gyereknek ártanak. Éppen ezért gondolom úgy, hogy a kérdező számára így tudom legjobban megvilágítani, hogy miért nem jó, ha ilyen módon nevezi el a gyerekét.
Még valahogy 14 éves koromban, általános suli vége fele volt egy 17 éves, olykor - mások hibája miatt - elég problémás lány ismerősöm, akivel elég sokmindent átéltem, az ízlésünk is közös volt, amolyan "golden era" volt ez nekem akkor. Na, nekem ő volt az eddigi egyetlen Vanessza ismerősöm, pedig most már közel vagyok a második ikszhez. Nem nagyon tartom már vele a kapcsolatot, de az összes Vanesszáról rögtön ő jut eszembe (sajnos, vagy nem sajnos nekem sincs egyszerű nevem, szóval valószínű nála is hasonló játszódhat le).
A fentebbi sztoriból adódóan egy magas, hosszú fekete/szőkésbarna hajú lányt képzelek el, nem cigány (bár ez szerintem a kérdés szempontjából irreleváns), nem plázacica, de magára ad azért, semmiféleképpen nem feltűnő, inkább introvertált mint extrovertált, és intelligens, de makacs. Átlagos testalkat.
Úgy érzem, kapni fogom a mínuszokat ezerrel, mert a legtöbben ezeknek az ellentétjéről vannak meggyőződve, de hát valakinek "el kellett vállalnia" az ellenvélemény szerepét...én nem igazán szeretem ezt a nevet, de kedvelem. Második keresztnévnek előbb tudom elképzelni, mint elsőnek.
Jelentése: Pillangó...
Már értem, az utolsó miért van így elszállva a nevével... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!