Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 20-25 éves hölgyek, akik...

20-25 éves hölgyek, akik szeretnek olvasni, mit olvastok most, melyik könyvet? Vagy melyiket szeretnétek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 22. 20:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

stephen king és robin cook a két kedvencem,de legutóbb böszörményi gyula 9...8...7, 6...5...4, 3...2...1 trilógiáját olvastam

a következő a tetovált lány lesz

22/N

2012. júl. 22. 21:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg: Vladimir Nabokov: Lolita. (ez a harmadik, hogy kiolvasom.)

Szeretem Paulo Coelho, Ken Follet, Wass Albert könyveit. (nem olvastam mindent tőlük, csak párat)

Szeretem a Gyűrűk Urá-t is.

Nabokovtól tuti fogok még olvasgatni.

24/n

2012. júl. 22. 22:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Előttem szóló, nem Adrienn vagy? :)
2012. júl. 22. 22:35
 14/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom, nem. :) De azért annak örülök, hogy más is hasonló ízlésű. :)
2012. júl. 22. 22:36
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen, mintha csak egyik ismerősöm kommentjét olvastam volna, még a kor is passzol. :)
2012. júl. 22. 22:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Akkor üdvözletemet küldöm Adriennek. :)
2012. júl. 22. 22:55
 17/26 anonim ***** válasza:

Harry Kemelman: A rabbi csütörtökön lelépett

Ez egy sorozat, most itt tartok, a hét minden napjára jut egy :) Krimi amúgy, és egy rabbi nyomoz benne, vagyis hát inkább úgy mondom, hogy ő az, aki a végén rájön arra, hogy mi történt. Nekem nagyon bejön.

25/L

2012. júl. 23. 00:13
 18/26 anonim válasza:

Stephen King könyvek, Robin Cook (amennyiben szereted az orvosi krimis könyveket), Trónok harca sorozat.

21/L

2012. júl. 23. 12:47
 19/26 anonim ***** válasza:

Puskin Anyegin. Tatjana levele nagyon tetszik :) Ezenkívül én szeretem nagyon a történelmi regényeket, amik a II. vh-t írják le, szeretem a Márai könyveket, köztük Márai Naplóit. Ahogy olvasom szinte előttem játszódik az egész, hogy hogy zajlott a háború. Puskin műveit is szeretem, meg az orosz irodalmat. Megvan Coelho összes könyve is, hát azok nem igazán kötöttek le, kivéve a Veronika megakar halni c. könyvét, az tetszett. És amelyiket szeretem még az Remarque: A diadalív árnyékában. Meg rendszerváltásos könyvek. Nem vmi könnyed nyári, vasárnap délutáni olvasmányok az biztos :)

23/L

2012. júl. 23. 23:15
 20/26 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, most jutott eszembe, hogy közben párhuzamosan olvasom a Trainspottingot is, de azt már sokadszorra :) Én mondjuk mindig ezt csinálom, van egy fürdőkádas könyvem, meg van egy ágyba való könyvem. A Trainspottingot a kádban olvasom, a rabbisat meg este szoktam, lefekvés előtt. (igaz, ezt a kérdést az döntötte el, hogy az utóbbi gépen van csak meg, azt netbook-on olvasom, nem vinném be a kádba)
2012. júl. 24. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!