Egy zászlót szeretnék rendelni. De nem értem ezt az egészet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék egy zászlót és le van írva róla,hogy 90 szer 150 cm-es és van róla egy kép.De mint láthatjuk,hogy a mérethez és a színhez van egy olyan rublika,hogy MINDEGY.Én ezt nem értem.Nem mertem megrendelni mert hátha rossz lesz az egész.Szerintetek most akkor nem kell kipipálni vagy mi?A válaszokat előre köszönöm!2012. júl. 16. 08:12
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne pipáld ki a mindegy rublikát.Az a biztos.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az inkább a ruhákhoz van kitalálva, szóval itt nincs jelentősége, mivel a termék leírásában eleve ott van a szín és méret. Pl. USA zászlóhoz hiába írsz zöldet, nem fogják zöldben elküldeni. Ha lehet, hagyd üresen, ha meg úgy nem engedi, akkor pipáld be nyugodtan.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. júl. 16. 09:40
6/6 anonim válasza:
Nem tudom megtörtént-e már a vásárlás, más oldalt ajánlanék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!