Mit olvastok most? Nagyon szeretnék elmerülni egy érdekes történetbe, erre kérnék segítséget.
Én most Theodore Dreiser-től olvasom a Carrie Drágám, de nem ajánlom :) amilyen izgalmas volt az első 100 oldal, most egyre unalmasabb...
Viszont ha olyat akarsz olvasni amit nem bírsz lerakni, azzal álmodsz, egész nap a könyvre gondolsz hogy mikor lenne már alkalmad elővenni hogy olvasd, hogy már azt várod hogy elkezdj olvasni este és éjszakáig olvasol mert annyira belemerülsz, akkor Stephen King: Tortúra. !!
Javier Sierra: a kék dáma titka/ez olyan da vinci kód-os kicsit, csak nem olyan eseménydús
Ralf Isau: Az évszázad össszeesküvése(Pirkadat-kör tetralógia) Ez amolyan misztikus, összeesküvéses, nagyjából egy csávóról szól, aki megpróbál megállítani egy csoportot, pirkadat kör/páholy a nevük, nekem nagyon tetszik :)
Kedvencem:J.Goldenlane: Farkastestvér /farkasemberes, lövöldözős-üldözős(itt a farkasemberek is lövöldöznek, pl maffiatagokra:) és a főszereplő csaj is farkas :)
egész hétvégén ezt bújtam, irtó jó, ma megveszem a folytatását is:
Ken Follett: Katedrális
nagy kedvenceim a Dan Abnett könyvek, a WArhammer 40.000 világán játszódnak a jövőben (cyber gothic sci-fi, az emberiség galaktikus háborút vív más fajok és a káosz fertőzte emberi kolóniák ellen, főszereplő egy komisszár ezredes, aki alá egy felderítésre/lopakodásra specializálódott regimentet adnak s így értelemszerűen mindig a háború éppen aktuális élvonalába küldik őket...
Robert Merle: Állati elmék, Majomábécé
Stephen King: Carrie, Ragyogás
Darren Shan: Démonsorozat
Dan Brown: Da Vinci kód
stephenie meyer könyvei
bronte: jane eyre
christopher paolini: az örökség trilógia (eragon, elsőszülött, brisingr)
j. k. rowling: harry potter
hugh laurie: a balek
agatha cristie könyvei
stephen king könyvei
17:24-es vagyok
én a bookmania.eu -ról töltök le könyveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!