Kimaradt dolgok vannak az életetekből?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek, mi maradt ki az életéből, megbánta-e azt, hogy kimaradt vagy bepótolta később?
Ha, kimaradt valami "fontos életszakasz", az kihatott-e a későbbi életedre?
(pl. fiatalkori bulizás)
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 21. 20:45
1/12 anonim válasza:
Nekem a továbbtanulás meg a munka maradt ki az életemből. Így egy felnőtt nő bőrébe ragadt gyerek vagyok. :(
2/12 A kérdező kommentje:
Melót biztos fogsz találni, drukkolok neked!
Tanulni meg sohase késő ;)
2012. júl. 21. 20:51
3/12 anonim válasza:
Az élet maradt ki a "dolgaimból"...
4/12 A kérdező kommentje:
Vagyis?
2012. júl. 21. 20:55
5/12 anonim válasza:
Nekem az egész gyerekkorom kimaradt.Egyedül,burokban nőttem fel,mert anyám féltett,így elég keveset lehettem a korosztályommal.Az óvodában pedig nem voltam valami népszerű,senki nem szeretett,úgyhogy ott sem játszhattam.Néha átjöttek unokatesóim,de mivel Nyomi(apám) haragban volt a nagymamámmal,ezért velük sem mindig lehettem.Így az én gyerekkoromból kimaradt a játék úgy,ahogy volt.Én csak simán pokolnak hívom azt az időszakot.Persze amikor egy kicsit jobbra fordult az életem és lettek barátaim,bepótoltam mindent és nem lett belőlem Májkül Dzsekszon.Viszont sok hátrányom lett emiatt az életben,nem tudom,hogy viszonyuljak az emberekhez,ezért nem marad meg mellettem senki barátként,csak azok,akik ki akarnak használni,így elég magányos vagyok és sajnálom azokat az embereket,akik eltávolodtak tőlem,pedig jól éreztem magam velük.Ha nekem lesz gyerekem,biztos,hogy nem fog egyedül felnőni,lesz testvére és nem fogom túlfélteni,mert az még nagyobb kárt tesz benne,mintha szabadjára engedném.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi, nagy kalappal a jövőt nézve kedves 3. :)
2012. júl. 21. 20:57
7/12 anonim válasza:
Nincs. Eddig mindent megtettem amit akartam, megszereztem amit akartam. Nem jut eszembe olyan ami kimaradt volna.
8/12 anonim válasza:
Sajnos bizonyos okokból nekem nem olyan könnyű az. :( (mármint munkát találni) De igyekszem. #1
9/12 anonim válasza:
Nekem nincs, még csak 21 éves vagyok. :)
Viszont az első hozzászólót nem értem.
Hogyhogy kimaradt az életéből a munka? Ki tartja el? Vagy miből él? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!