Van, aki kimaradt a nõnapi köszöntõbõl?
Figyelt kérdés
Boldog Nõnapot!:)2012. márc. 8. 20:23
1/17 anonim válasza:
Hát párom majdnem elfelejtette, végül szerintem tegnap valami oldalon észrevette kiírva, hogy ma lesz. De mivel mondtam, hogy semmi extrát nem akarok, annyiban maradt a dolog.
2/17 anonim válasza:
: )
Köszi:) Én tegnap kaptam aputól egy tábla csokit, ma meg egy 'Boldog Nőnapot'-ot. :))
Szóval én nem:)
3/17 anonim válasza:
én kimaradtam belőle:( csak onnan jöttem rá, hogy ma van nőnap, hogy láttam az utcán pár lányt tulipánokkal a kezükben.
4/17 anonim válasza:
Kimaradtam otthon.
Bár...,vásárlóként a boltban kaptam egy szál rózsát.:)
5/17 anonim válasza:
én kimaradtam :( általában nem zavarna de ma láttam h mindenki kapott virágot, meg felköszöntötték, még a 7 éves hugom is kapott tulipánt az iskolában.
6/17 anonim válasza:
Nem értem mi ez a felhajtás a nőnap miatt.Akkor férfi nap meg apák napja miért nincs?Pedig egyenjogúság van.
7/17 anonim válasza:
utolsónak: van férfi nap..
A HÚSVÉT MI A SZ*R? :DD
am nem maradtam ki:)
Igaz csak barátom köszöntött,apám le se szart.. xdd meg kaptam a Dm-be egy szál rózsát :D
Barátomtól egy szép cserepes virágot,meg csokit :$
9/17 anonim válasza:
Van férfinap, ott az április elseje.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!