Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja úgy szeret mintha...

Azt mondja úgy szeret mintha a húga lennék. De akkor miért nem köszönt mikor összefutottunk?

Figyelt kérdés
Az unokanővérem azt mondta én olyan vagyok mintha a húga lennék. Közben meg pár hete az egyik bev.központban voltam az egyik közös ismerősünkkel. Ő azt az ismerőst nem igazán kedveli. Ahogy nézelődök, megpillantom az unokatestvérem. Mosolygok rá stb. erre elmegy mellettem. Pedig rám nézett. Én lefagytam, nem akartam utána szólni. Aztán újra összefutottunk vele. Elfordította a fejét...Ha a "testvére" vagyok akkor ez mi? A másik személy miatt csinálta vajon?
2012. febr. 21. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha amiatt is csinálta, akkor is illetlenség. Elég bunkó egy leányzó!
2012. febr. 21. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "testvére" vagy, miért nem tőle kérdezed?
2012. febr. 22. 00:02
 3/4 big dog válasza:
Mit törődsz vele? Majd szól ha gondja van...
2012. febr. 22. 02:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor is bunkóság.Nem veled van van baja,hanem azzal az illetővel,tehát neked igazán köszönhetett volna.
2012. febr. 22. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!