A velem egykorú pizzafutár "kézcsókkal" köszönt? Ez azt jelenti, hogy öregnek nézek ki?
Szerintem Ti félreértitek. Nem kézcsókot adott Neki, hanem azt mondta, hogy "kézcsók". Legalábbis, ahogy én értelmezem.
És azt, hogy öregnek nézel-e ki én nem tudom megmondani, mert még nem láttalak. A pizzafutárnak számos oka lehetett rá, hogy ezt mondta. Szerintem nézz bele a tükörbe és próbáld meg Magadnak megmondani rá a választ, hogy öregnek nézel-e ki, vagy ha nem megy kérdezz meg egy ismerőst, akiben megbízol.(:
Illem drágám illem.
Ha a párommal bemegyünk egy üzletbe, ahol az eladók férfiak és udvariasak, akár étterembe, akár bevásárló központba, nekem köszönnek mindig előre, általában csókolommal majd páromnak jó napot/estét stb.
Ez azt jelenti, hogy sok borravalót kell adnod...
Vagy jobban örülne annak ha természetben fizetnél ;)
Ja meg azt is, hogy tuti, hogy nem városi az a pizzafutár.
Bár ilyen beköszöntés után a pizza is "minőségi" anyagokkal lehet felturbózva, sosem tudhatod.
Csak udvarias volt, ennyi.
Utolsó, te elég h.ülye vagy, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!