Van, aki kimaradt a nõnapi köszöntõbõl?
Köszi! :)
Apukám és nagypapám vettek virágot, öcsém pedig küldött SMS-t. A másik pedig nőnap alkalmából halkan gitározik, hogy ne zavarjon. Ez egy ilyen konzervatív család, mindenki ünnepli "a nemzetközi nőnapot". Barátom nem, de most dolgozik, majd este talán hív. Ha nem, akkor nem.
Nekem apósom küldött egy smst reggel, vagyis anyósom apósom nevében. Hangosan olvastam fel az smst a fiamnak, a férjem biztos meghallotta, mert mikor mondtam, hogy megyek le a boltba önként átvállalta a feladatot ( amúgy 6 lóval se lehet levontatni) mondván, hogy úgy is akart menni...Kaptam a kedvenc édességeimből egy csomagot.
De viccesen is adta elő, mert mondta, hogy ha kell pisilnem akkor most menjek, mert ő beül. A fürdőszobában találtam kézmosáskor az ajándékot a telefonjával amin egy rajz volt. (:
Amúgy a családtagjaim nem hívtak. De engem ez nem zavar.
Köszi. :)
Apumtól kaptam egy szál virágot és mellé konyakos bonbont (kedvenc), Vőlegényemtől vörös rózsát.
"#7
utolsónak: van férfi nap..
A HÚSVÉT MI A SZ*R? :DD "
Egy vallási ünnep Te idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!