Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki még mindig...

Van itt olyan aki még mindig védi a cigányokat?

Figyelt kérdés

ha igen miért?

(a kérdés nem provokáció, hanem közvélemény-kutatás)

2012. júl. 20. 09:55
1 2 3 4
 31/40 Tom Benko ***** válasza:
Így van!
2012. júl. 24. 09:57
 32/40 anonim ***** válasza:
34%

nem hiszem hogy van olyan hely ahol csak a származása miatt nem alkalmaznák

ha kinéz valahogy,tud írni olvasni,és nem félmesztelenül arany fuxal a nyakában megy be úgy hogy már hetek óta nem fürdött akkor biztos alkalmazni fogják

de ha esetleg mégsem alkalmaznák a származása miatt,ezt a megítélést is csak maguknak köszönhetik

de neked könnyű onnan irogatni,valószínűleg nem láttál még cigót élőben

nekem kicsit kezd elegem lenni hogy ha nem 5en megyünk együtt legalább akkor félnem kell az utcára kimenni mer azonnal belekötnek mindenkibe aki él és mozog

de nem csak őket hibáztatom,a kutya is addig megy amíg engedi a póráz...

és amíg őket védi a törvény és pár hülye még a védelmükbe is fogja őket addig nem lesz változás

régen ugye nem volt gond velük mert akármit csinált azonnal ott volt a rendőr és úgy összeverte hogy mozdulni nem tudott..de ez ma már sajnos nem megy

azt kívánom hogy költözzen a ti utcátokba is pár cigányfamilia,1nap mulva te is az én véleményemen lennél

2012. júl. 24. 19:48
 33/40 Tom Benko ***** válasza:
46%

Van, és sajnos a legtöbb helyen ez van.

Mi alapján állítod, hogy nem találkoztam még eggyel sem élőben? Elolvastad, amit fentebb írtam? Vagy egyszerűen negligálod, mert nem felel meg az előítéleteidnak? Hát, akkor téged tudlak sajnálni.

Jópár éve járok az utcára, még egyszer sem kötött belém egy cigány sem. Régen valóban nem volt gond, mert bárki olyat csinált, ami a rendőrnek nem tetszett, már vitték is be. Nyugodj meg, még téged is! A korábbi rendszerek teljesen demokratikusan verték szét a nekik nem tetsző elemek pofáját...

Egyébként van, nem is egy cigány família az utcánkban. Érdekes módon nincs velük gond...

2012. júl. 25. 09:14
 34/40 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lenne egy darab cigány is a közeledben,akkor nem irnál ilyen baromságokat

Van egy db normális cigány ismerösöm,diplomás,normálisan viselkedik és érdekes módon tudott magának állást találni,a bőrszínén kívül semmi nem utal a származására,az ilyeneket tisztelem hogy nem olyan mint a többi

2012. júl. 25. 19:07
 35/40 Tom Benko ***** válasza:
Amíg nem tudod, ki vagyok és hol vagyok, ne tegyél valótlan állításokat rólam, oké?
2012. júl. 26. 09:16
 36/40 anonim ***** válasza:

Nem állítottam,csupán feltételeztem abból a tényből kiindulva hogy rengeteg ismerösömnek élnek cigóg a környékén,és nagyon megkeseritik a normális emberek életét,és ők is ugyan ezen a véleményen vannak mint én

Ebből következtettem arra hogy te még nem láttál élőben cigányt,mivel a többségi társadalommal szemben véded őket

De még mindig nem állítom,az már a te gondod hogy nem látod a különbséget a kettő között

Akkor tudnám állítani,ha tudnám hol laksz és ismernélek

2012. júl. 26. 10:18
 37/40 tetro ***** válasza:
Arra következtettél, szóval mégis csak állítottad... Az ilyen jól végig gondolt következtetéseket egyébként ha megtartanád magadnak, attól nem lenne ám szegényebb a világ.
2012. júl. 26. 11:09
 38/40 Tom Benko ***** válasza:
Aha. Szóval a szokásos módszer - ha valami nem illeszkedik a prekoncepciódba, akkor azt igyekszel negligálni. FYI: egy évtizede tanítom őket. Rengeteg helyen, több szinten.
2012. júl. 27. 09:20
 39/40 anonim válasza:
100%
én védem őket. mert szerintem nem a bőrszín dönti el hogy milyen emberek vagyunk. igaz vannak köztük barmokd e a magyarok sőt mindenféle embertípusok között is vannak épp akkora idióták.. vannak cigány rokonaim is (nem vérszerint) és ha nem lenne más a bőrszínűk észre se vennéd hogy cigányok mert attól még jó emberek, rendesen dolgoznak, kedvesek nem ártanak senkinek.. nem mondhatjuk meg külsőségek alapján hogy ki milyen ember.. ha enm ismerünk valakit ne ítélkezzünk felette. mert nekünk sem esne jól ah a bőrszínűnk alapján szólnának le..
2012. aug. 7. 16:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Én védem azt a jónéhány jóravaló,dolgos és művelt cigány ismerősömet,barátomat,munkatársamat akiket ugyanúgy sújt a vasazó, tyúkozó és mindentsz@rrátevő népség éhsége,mint engem.
2012. nov. 5. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!