Van itt olyan aki még mindig védi a cigányokat?
ha igen miért?
(a kérdés nem provokáció, hanem közvélemény-kutatás)
nem hiszem hogy van olyan hely ahol csak a származása miatt nem alkalmaznák
ha kinéz valahogy,tud írni olvasni,és nem félmesztelenül arany fuxal a nyakában megy be úgy hogy már hetek óta nem fürdött akkor biztos alkalmazni fogják
de ha esetleg mégsem alkalmaznák a származása miatt,ezt a megítélést is csak maguknak köszönhetik
de neked könnyű onnan irogatni,valószínűleg nem láttál még cigót élőben
nekem kicsit kezd elegem lenni hogy ha nem 5en megyünk együtt legalább akkor félnem kell az utcára kimenni mer azonnal belekötnek mindenkibe aki él és mozog
de nem csak őket hibáztatom,a kutya is addig megy amíg engedi a póráz...
és amíg őket védi a törvény és pár hülye még a védelmükbe is fogja őket addig nem lesz változás
régen ugye nem volt gond velük mert akármit csinált azonnal ott volt a rendőr és úgy összeverte hogy mozdulni nem tudott..de ez ma már sajnos nem megy
azt kívánom hogy költözzen a ti utcátokba is pár cigányfamilia,1nap mulva te is az én véleményemen lennél
Van, és sajnos a legtöbb helyen ez van.
Mi alapján állítod, hogy nem találkoztam még eggyel sem élőben? Elolvastad, amit fentebb írtam? Vagy egyszerűen negligálod, mert nem felel meg az előítéleteidnak? Hát, akkor téged tudlak sajnálni.
Jópár éve járok az utcára, még egyszer sem kötött belém egy cigány sem. Régen valóban nem volt gond, mert bárki olyat csinált, ami a rendőrnek nem tetszett, már vitték is be. Nyugodj meg, még téged is! A korábbi rendszerek teljesen demokratikusan verték szét a nekik nem tetsző elemek pofáját...
Egyébként van, nem is egy cigány família az utcánkban. Érdekes módon nincs velük gond...
Nem hiszem hogy lenne egy darab cigány is a közeledben,akkor nem irnál ilyen baromságokat
Van egy db normális cigány ismerösöm,diplomás,normálisan viselkedik és érdekes módon tudott magának állást találni,a bőrszínén kívül semmi nem utal a származására,az ilyeneket tisztelem hogy nem olyan mint a többi
Nem állítottam,csupán feltételeztem abból a tényből kiindulva hogy rengeteg ismerösömnek élnek cigóg a környékén,és nagyon megkeseritik a normális emberek életét,és ők is ugyan ezen a véleményen vannak mint én
Ebből következtettem arra hogy te még nem láttál élőben cigányt,mivel a többségi társadalommal szemben véded őket
De még mindig nem állítom,az már a te gondod hogy nem látod a különbséget a kettő között
Akkor tudnám állítani,ha tudnám hol laksz és ismernélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!