Gárdistáktól, kell féljek? (Többi lent! )
Sziasztok!
Nemrég történt Pécsen ez a gyilkosság,és esténkét ahol lakok nagyon sok GÁRDISTA mászkál,és azt mondják,hogy ne legyek kint este az utcán mert ezek bármit csinálhatnak(elsősorban megvernek!)
És eléggé félek este haza menni,mivel mindig este tudok csak haza jönni (edzés),és félek,hogy megvernek,mivel egy olyan helyen lakom ahol a lakosság 80%roma.
Van mitől tartanom?
üdv 17/F
Lehet, hogy a kérdés tényleg provokáció; de ha nem is az, mindenesetre "kiváló" alkalom volt a rasszista gárdaimádóknak egy kis őrjöngésre. :P
Akik nem mellesleg az ellenvéleményeket olyannyira nem bírják, hogy valamelyikük kénytelen volt letöröltetni a kommentemet. :D
Holott pl. nem is fogyatékosoztam le Anitát, pedig ő ezt is megengedte magának másokkal szemben; úgy látszik, a papagájkomplexuson kívül ez is hozzátartozik a szélsőjobb lelkivilágához.
Pedig bármilyen kellemetlen is a jobbiknyikoknak, Szegedi Csanád nagymamája holokauszt-túlélő zsidó lány volt; nemrég derült fény a történetre. A nagymama ma is él, leánykori neve Klein Magdolna; 1944 júniusában deportálták Auschwitzba, ahonnan hazatért. A háború után bő egy évvel ment férjhez az ortodox zsidó Meisels Imréhez, aki tehát Szegedi nagypapája.
Egy kis olvasnivaló a vonatkozó cikkek közül:
< Szegedi (...) zsidó felmenőiről azt mondta, hogy nem tudott róluk, és az új információknak még ülepedniük kell, de a Kárpát-medencében soha nem a származás számított, hanem az, hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez. „A magyarság mindig vállalást jelentett és nem valami faji felsőbbrendűséget” – fogalmazott. >
"Mert az olvasás súlyosan károsítja az antiszemitizmust. No, nem Nyirő József, de például Radnóti Miklós, aki talán együtt lépdelt a sorban Szegedi Csanád nagymamájával."
Az elfogulatlan olvasóknak pedig ajánlom az alábbi cikket; egy pillanatkép a kurucz-táborból:
És végül egy elgondolkodtató idézet mindenkinek Nelson Mandelától, akinek épp tegnapelőtt volt a 94. születésnapja:
"Senki se születik úgy, hogy gyűlöl egy másik személyt a bőrszíne vagy a származása, vagy vallása miatt. Az embernek meg kell tanulnia gyűlölni; ha képes a gyűlöletet elsajátítani, akkor meg lehet tanítani a szeretetre, mert a szeretetet az emberi szív sokkal természetesebbnek érzi, mint az ellentétét."
Szia!
Sümegen éltem át egy kocsmában:Munkám végeztével betértem egy kis bisztróba,hogy igyak egy kávét!Mikor beléptem a következő kép fogadott:Csinos pultoslány a helyén,vele szemben a pultnál pedig két ember üldögélt.Az egyik egy sosem látott feketeségű cigány srác,míg a másik egy talpig gárdista egyenruhába öltözött,tarkopasz bakancsos fiú.Szemmel láthatóan cimborák voltak!
Azonnal elröhögtem magam és magamban meg is jegyeztem,hogy-"ezek aztán sz@rnak a konvenciókra"!Nem figyeletm rájuk,csak később,mikor a bakancsos készülődött figyeltem rájuk!A cigány srác hátba veregette a cimboráját,majd megjegyezte:"8 körül itt leszek papa,gyere le"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!