Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gárdistáktól, kell féljek?...

Gárdistáktól, kell féljek? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég történt Pécsen ez a gyilkosság,és esténkét ahol lakok nagyon sok GÁRDISTA mászkál,és azt mondják,hogy ne legyek kint este az utcán mert ezek bármit csinálhatnak(elsősorban megvernek!)

És eléggé félek este haza menni,mivel mindig este tudok csak haza jönni (edzés),és félek,hogy megvernek,mivel egy olyan helyen lakom ahol a lakosság 80%roma.

Van mitől tartanom?

üdv 17/F

2012. júl. 19. 08:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Ha fehér vagy akkor még örülnöd kéne nekik, a becsületes cigányokat sajnálom, de a cigányok is tesznek rá, hogy becsületes magyarokat ölnek/vernek meg.
2012. júl. 19. 10:51
 12/25 /Anita_'94/ ***** válasza:
70%

Komolyan ennyi fogyatékos van itt? Tegyétek már fel magatoknak a kérdést és válaszoljatok rá őszintén (legalább magatoknak). Éjjel, egy kihalt aluljáróban melyik az ijesztőbb szitu, ha szembejön veled 10 gárdista, vagy 3 cigány?

Eddig mégis kinek ártott a gárda?

2012. júl. 19. 11:25
 13/25 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló kérdésére: őszintén bevallom, egyiknek sem örülnék. Nem érezném magamat biztonságban ettől. De kijelentem, hogy lehet, hogy a három cigány nem támad meg, és szó nélkül elmegy, és kijelentem, hogy lehet, hogy a 10 gárdista is szó nélkül elmegy mellettem. A rossz tapasztalat pedig az, hogy nem különbözik erkölcseiben, mentalitásában a két csoport egymástól, legfeljebb ruházatában. Jobban örülnék, ha két rendőr jönne velem ugyanott szembe.
2012. júl. 19. 11:33
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Számomra a gárdista, ha egyenruhában vonul, és az erejét fitogtatja, akkor MINDIG ijesztő, a cigány pedig akkor, ha úgy viselkedik/okot ad rá, esetleg csoportosan vannak, hangoskodnak, vagy randalíroznak.

Lehet lepontozni.

2012. júl. 19. 12:03
 15/25 /Anita_'94/ ***** válasza:
59%

Bírom ezt a kamu filantróp oltást :D

Jaj, szegény cigányok is ugyanolyan emberek, közben úgyanúgy rühellitek őket, mint én...

2012. júl. 19. 12:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Félreértetted, Anita. Nem az a lényeg, hogy ugyanúgy rühelljük a cigányokat, mint a te, hanem inkább az van, hogy a gárdát is ugyanúgy rühelljük. Így érthetőbb?
2012. júl. 19. 12:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Remélem azért engem békén hagynak :)
2012. júl. 19. 12:36
 18/25 anonim ***** válasza:
Én a cigányoktól jobban félnék,mint a gárdától,bár a hungaristák se szentek.De inkább összefutnék velük.Csak egy jó tanács:NE MENJ SZOLIBA!
2012. júl. 19. 12:54
 19/25 /Anita_'94/ ***** válasza:
75%
Nyugodj meg, békén fognak hagyni.
2012. júl. 19. 12:57
 20/25 A kérdező kommentje:
19es válaszolónak hát egy kicsit kerol a bőrszínem,de nem vagyok cigány.. ez az arcformámon is látszik.. mert a romáknak tipikus arcformájuk van,stílusom se cigányos semmim csak egy csöppet barnább vagyok! :)
2012. júl. 19. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!