Gárdistáktól, kell féljek? (Többi lent! )
Sziasztok!
Nemrég történt Pécsen ez a gyilkosság,és esténkét ahol lakok nagyon sok GÁRDISTA mászkál,és azt mondják,hogy ne legyek kint este az utcán mert ezek bármit csinálhatnak(elsősorban megvernek!)
És eléggé félek este haza menni,mivel mindig este tudok csak haza jönni (edzés),és félek,hogy megvernek,mivel egy olyan helyen lakom ahol a lakosság 80%roma.
Van mitől tartanom?
üdv 17/F
igen félj, mert ezek a bunkók önbíráskodók és teljesen el vannak agyilag borulva. nem tudom meddig engedi még a politika és föleg a lakosság, hogy ez a náci-csoport félelemben tartson embereket.
inkább olvasnának egy-két történelem könyvet( persze ahhoz kellene tudni olvasni)
Ha nem vagy roma akkor nincs mitől tartanod sztem. Nem azt verik meg aki épp szembe megy velük az utcán.
Ha meg beléd kötnek, akkor vagy fuss el ha sokan vannak,és netán látszik rajtuk h nem hosszútávfutók, vagy mond h utálod a romákat, akkor lehet tovább engednek.
"mert ezek bármit csinálhatnak(elsősorban megvernek!)"
Persze, jókedvükből, válogatás nélkül.
Tudod mit mondok? Ezerszer nagyobb biztonságban érezném magam, ha minden utcasarkon állna egy gárdista. Természetesen nem vágyom erre, de ha már választani kell...
És mi van, ha én félig roma vagyok?
Sosem bántottam senkit, normálisan élek, de ezek akkor is belém fognak kötni?
Hogy engedheti az állam, hogy ilyen önbíráskodó, hatalmat magához ragadó csoport csak úgy elszabaduljon!?!?
"Hogy engedheti az állam, hogy ilyen önbíráskodó, hatalmat magához ragadó csoport csak úgy elszabaduljon!?!?"
Hány romát vertek meg eddig a gárdisták?
Egyébként pedig miért kell az adófizető, becsületes állampolgároknak rettegnie az utcán bizonyos környékeken? Az államnak elsősorban ott lenne feladata!
Én sajnállak, mert ha tényleg becsületes vagyok, akkor jobban megszenveded ezt az egészet, mint a nem cigányok. (A "nem roma" kifejezést nem használom, mert azt jelenti: "nem ember".) Nem kellett volna hagyni idáig fajulni a dolgokat, ha lenne közbiztonság, nem lennének "önbíráskodók" sem.
"mert ha tényleg becsületes vagyok,"
Természetesen "becsületes vagy", magamról azért jobban el tudom dönteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!