A magyarnak ki a párja?
Figyelt kérdés
Egy magyar nőhöz/férfihoz milyen nemzetiségű férfi/nő ajánlott leginkább (Magyart most ne vegyük bele). Tunéziai, kínai, német, francia, amerikai, stb...2012. júl. 15. 20:55
1/6 anonim válasza:
Mi az, hogy "ajánlott leginkább"? :D Ne haragudj de ez nem olyan, hogy a rántotthúshoz jobb a krumplipüré, mint a rizs :D Van kb 5 millió magyar férfi sosem értettem, hogy mért nem lehet közülük választani. Utána meg jönnek az olyan hírek, hogy Mehmet Karcsikát visszavitte Törökországba az arab apukája. Egyébként sajnálni sem tudom ezeket az embereket.
2/6 anonim válasza:
A magyar nők szeretik az olasz , amerikai , német , osztrák férfiakat.Én úgy vettem észre.
A magyar férfiaknak pedig inkább a szláv nők tetszenek.Oroszok, lengyelek.
4/6 anonim válasza:
Mindenkinek az a párja, akit választ magának, ez nem attól függ, magyar-e vagy sem. A magyarok is nagyon sokfélék, ugyanígy van a külföldiekkel is. Persze Magyarországon 99%, hogy magyar férfivel fogsz összejönni, ha kimész dolgozni mondjuk Angliába, akkor meg 80%, hogy angollal (mert ott sok a nemzetiség). És ez a "ki a párja" dolog szerintem hülyeség.
5/6 Andizsuzsi válasza:
"A magyar nők szeretik az olasz , amerikai , német , osztrák férfiakat."
Én magyar nő vagyok, de a fentiek közül egyet sem szeretek.
6/6 anonim válasza:
Én magyar férfi vagyok, és a szép és okos nőket szeretem. Aztán a továbbiak majd később kiderülnek. De dondolkodni azért nem árt, a Mehmet Karcsika féle eseteket én sem tartom elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!