Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék megváltozni?

Hogy tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés
Mivel nyár van, nagyjából "lenyugodtam" meg minden suli miatt stb, de most volt nálunk egy ismerősünk és annyira zavarban voltam és tiszta kínos volt. Nagyon visszahúzódó vagyok meg csendes, és ezen szeretnék már végre változtatni! Idegenek előtt egyszerűen félek megszólalni! Segítsetek! :'(
2012. júl. 13. 18:02
 1/2 A kérdező kommentje:
most anyu és észrevette h valami van.. és sírok :'(
2012. júl. 13. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne sírj! :)

Hány éves vagy? Gondolom még tini, és lány.

Ezen mindenki átesik, szóval megnyugodhatsz. Régebben én is nagyon visszahúzódó voltam, vendégségben éppen ki tudtak belőlem húzni 1-2 szót, úgy meg voltam szeppenve mindig.

Mára ez megváltozott, mert én is megváltoztam. Nekem az jelentette az önbizalomhiány okát, hogy nem igazán szerettem a külsőmet. Az interneten mindig szépségápolásról olvasgattam. Hajápolásról, sminkelésről, bőrápolásról, az alakomnak megfelelő öltözködésről. Nézegettem az újságokat (Girl, IM) ott megfogadtam a tanácsokat és egy kicsit kikupálódtam. :) Egy kicsit el is kezdtem sminkelni magam, de csak egy minimális szinten, és ez is önbizalmat adott, mint ahogy az is, hogy elmentem a fodrászhoz, és ott eg hozzám passzoló tök jó frizkót csináltattam magamnak.

Szerintem ezek Neked is segítenének! :)

2012. júl. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!