Az ember tud valahogy lelkileg megváltozni?
Figyelt kérdés
Van egy pár k*csög osztálytársam, akik néha ha olyan kedvük van, beszolnak, oda jönnek 3-4 én és röhögnek, meg gúnyolódnak. Lényegében nem érdekel, hogy mit szólnak be, de nem szoktam vissza szólni. Volt már többször is, hogy vissza szóltam, de ugye egyedül 3-4 emberrel szemben nem sokat ért, magyarán jobban kiröhögtek... Ezért nem szólok vissza. És aza baj, hogy bármennyire is akarom, nem tudom lesz*arni őket, mert szünetbe is oda jönnek, meg ugye órán nem sokat tehetek szoltam már of-nek, de lényegébe azon kívűl, hogy szolt nekik, hogy nem kéne, vagy kaptak 1-2 intőt, semmisem változott. Gondoltam, hogy elmegyek másik suliba, mert ez egy elég sz*r iskola, ide minden hülye gyereket felvesznek. Csak attól tartok, hogy másik suliba is lesznek ilyenek. Aza helyzet, azt várom, hogy egy ujjal is hozzám érjenek, és agyon verem őket, mert az nem számítana, csak aza szar, hogy ők ilyen nagy szájú h*lye gyerekek, akik ha kapnának a szájukra, máris meg gondolnák, hogy belém kössenek még egyszer. Másik oszttársamat is piszkálták, megverte őket, és azóta leszálltak róla. Csak ugye, most ok nélkül nem verhetem meg őket, mert én lennék a hibás. Szóval az ember megtud változni lelkileg, hogy ne érdekelje, hogy piszkálják az emberek? Mert ismerösöm azt mondja, hogy én ilyen vagyok, vannak akik lelkileg erősek, és vannak akiket lehet piszkálni mindenért, és ezen nem lehet változtatni. Igaz ez?2010. ápr. 20. 17:37
1/8 anonim válasza:
hát figyi énis ilyen helyzetbe voltam,énse ütöttem,pedig így visszagondolva megérdemelték volna.De már nem izgat,átmentem egy értelmesebb iskolába,itt is vanak bunkók,de azok mindenhol vannak,egyszer beszóltam itt kicsit keményebben azóta nem szivatnak,de nincsenek barátaid az osztályba? kezdjétek el ti is azt amik ők.Amikor egyik pl egyedül van akkor menjetek oda és csináljátok azt amit ők szoktak.Aztán majd észreveszik magukat.Jobbat nem tudok,meghát a verekedés.
2/8 anonim válasza:
jah és a lelki erőt lehet fejleszteni,régen voltak olyan dolgok amiken kiakadtam,legszivesebben sirtam volna tőlük,de pl ma már röhögök rajtuk :):)
3/8 A kérdező kommentje:
De, mindenkivel jóban vagyok, csak velük nem. Pedig nem tettem semmi rosszat. Csak ilyen szemétkedők, nekik eza vicces, vagy nem tudom. És nem tudok lyesmit csinálni, mert nem vagyok olyan, hogy akkor rosszat tegyek nekik, és az osztály sem egy összetartó közösség.
2010. ápr. 20. 17:50
4/8 anonim válasza:
Azért csinálják, mert lerí rólad, hogy felhúzod magad rajta! Ha nem lennél pipás miattuk, és nem azt váránd, hogy mikor verekedhetsz velük, akkor keresnének más célpontot!
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig nem szoktam mutatni, hogy agyon verlek, meg ilyesmi. Egyszerűen nem szólok semmit. Sokan mondják, akkor szóljak vissza, de hát ugye, leírtam mi lett a vége.
2010. ápr. 20. 18:10
6/8 anonim válasza:
Sajnos lelkileg megváltozni nem tudsz ,de meg tudnak változtatni a körülmények,események,érzelmek!
7/8 anonim válasza:
Szerintem mégis inkább szólj vissza,a sértéseket nem igazán lehet lenyelni.De át is mehetnél másik suliba,az talán segitene.
8/8 anonim válasza:
Szerintem menj más suliba. Jó esély van, hogy ott nem téged pécéznek ki.
Sok szerencsét ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!