Kolbász és pálinka van a hütömben. Akkor én most paraszt vagyok? Mitöl számít egy ember annak?
Nekem is van..sőt, még hagyma is. :)))
Lehet, hogy nem vagyunk elég trendik, mert nem bio kaukázusi kefír van a hűtönkben, és nem sétálgatunk télen-nyáron 1.5 literes ásványvízzel a kezünkben? ;)
A kaukázusi kefír mióta trendi étel? Szerinted a régi időkben nem fogyasztottak ilyen tejterméket?
És a forrásvíz?
Kérdezőnek: nem az étel minősít valakit, ugye a parasztnak is két jelentése van.
A BIO-n van a hangsúly, mint vakításon. :)
Persze, iszok én is forrásvizet, csak valamiért eszembe jutott az a látvány, ami minden reggel fogad a BKV-n. Fiatal lányok (bár alig bírják el, és kapaszkodni nem tudnak tőle), 1.5 literes ásványvizet cipelnek a fél órás útra, mintha egyfolytában innának...pedig nem. :))
Ez amolyan divat lett tavaly nyáron.
#6/6
Húha... megpróbálom még egyszer leírni "baaaaz " :))
(utólagos engedelmeddel loptam az szókincsedből én, mint paraszt)
Én is ásványvizet iszom, nem is nagyon ihatok cukros üdítőt, szóval ha lényeg nem ezen van, ezt nem magyarázom tovább. :)
Egyszerűen csak megemlítettem egy észrevételt, miszerint a fiatal (és csakis a fiatal) lányok kezében minden TÉLEN is 1.5 literes ásványvizet látok, amit nem szatyorban visznek (ahogy logikus lenne), hanem ölelgetik. Ez miatt nem tudnak kapaszkodni, esnek hasra, inni megintcsak nem tudnak belőle.
Ez egy divat lett. Ennyi. Két éve nem láttál még ilyet. Tavaly nyáron kezdődött. Fél órás BKV-s útra ne mondd, hogy nem elég egy fél literes palack a női táskában elrejtve? :) Mellesleg elég sok üzlet van errefelé falun, ahol lehet venni. :)
De mindegy, nem írtam semmit, mert ha ezt a kis gondolatot is magyarázni kell, akkor gond van, és nekem nincs időm erre, mert megyek ganét hányni. :)
Na mégegyszer!
Szóval a 6-os hozzászólónak szólt. Baaaaz...bocsánat, hiszen paraszt vagyok, most használok először laptopot (vagy mi ez...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!