Kolbász és pálinka van a hütömben. Akkor én most paraszt vagyok? Mitöl számít egy ember annak?
11:54-es
Szatyor...falun ismerjük (mi parasztok :) ) Bele szokott férni 1.5 literes palack.
De sztem jövőre már zsugorral mászkálnak majd :DD
Egyébként én a munkahelyemre nem szoktam vizet hozni, mert van... Van egy kút, aztán oda járunk le kannával. :)
De tényleg, a lényeg az logikátlan hordozáson van. Érdemes nézni őket, viccesek, ahogy minden fékezésnél próbálnak elesni.
Ha a gépsonka és a házi sonka közt kellene eldönteni a cikiséget, akkor szerintem a gépsonka a cikibb. De ahogy írták, nem a hűtőben dől el ez a dolog.
Meg ugye ha belegondolsz akkor a "paraszt" miért sértő?
Azért mert földi munkás volt az illető, szerény iskolai végzettséggel?
Az "Olyan parasztos" beszólás pedig a hasonló intelligencia szinten lévő gumicsizmában, tornacipőben + szövetkabátban (mert elegánsak vagyunk) járó fiatal pics@kra jellemző, azok közül is leginkább a gyökeres nagyvárosiakra. Tudom, ide költöztem vidéki kisvárosból.
Nem elég trendi a vidéki, falusi élet. Sajna nagyvárosban sokan gondolják így.
pálinkát nem kell hűtóben tartani, és nem is hűtve kell inni, hanem szobahűmérsékleten
aki mást mond, az "parasztvakít"....
(én nem iszom)
Östermelö
.
de ám nem csak parasztot lehet vakítani hanem az Úrakat is.
még ez a jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!