Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kolbász és pálinka van a...

Kolbász és pálinka van a hütömben. Akkor én most paraszt vagyok? Mitöl számít egy ember annak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 09:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

11:54-es

Szatyor...falun ismerjük (mi parasztok :) ) Bele szokott férni 1.5 literes palack.

De sztem jövőre már zsugorral mászkálnak majd :DD

Egyébként én a munkahelyemre nem szoktam vizet hozni, mert van... Van egy kút, aztán oda járunk le kannával. :)

De tényleg, a lényeg az logikátlan hordozáson van. Érdemes nézni őket, viccesek, ahogy minden fékezésnél próbálnak elesni.

2011. nov. 9. 11:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem voltam egyértelmü. Nem arra a parasztra gondolok, aki modortalanul viselkedik. Onnan jött a kérdés, hogy egyre több dologra mondják, hogy jaj,ez olyan parasztos... és elgondolkodtam, hogy most akkor ha egy értelmiségi vendég jönne hozzánk, ciki lenne e, hogy nem gépsonka és elörecsomagolt dolgok vannak a hütöben, és hogy nem metaxa mondjuk, hanem ilyen vidéken, háznál termelt dolgok.
2011. nov. 9. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha a gépsonka és a házi sonka közt kellene eldönteni a cikiséget, akkor szerintem a gépsonka a cikibb. De ahogy írták, nem a hűtőben dől el ez a dolog.

Meg ugye ha belegondolsz akkor a "paraszt" miért sértő?

Azért mert földi munkás volt az illető, szerény iskolai végzettséggel?

Az "Olyan parasztos" beszólás pedig a hasonló intelligencia szinten lévő gumicsizmában, tornacipőben + szövetkabátban (mert elegánsak vagyunk) járó fiatal pics@kra jellemző, azok közül is leginkább a gyökeres nagyvárosiakra. Tudom, ide költöztem vidéki kisvárosból.

Nem elég trendi a vidéki, falusi élet. Sajna nagyvárosban sokan gondolják így.

2011. nov. 9. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért van hűtőben a pálesz? Itthon legalább 20 liter van, de fél deci nem sok, annyi sincs a hűtőben. Tényleg érdekel:D
2011. nov. 9. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
hidegen sokkal jobb... :D
2011. nov. 10. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
attól, ha a fagyit is bicskával eszi :)
2011. nov. 12. 13:48
 17/19 A kérdező kommentje:
azért tettem hütöbe, mert nem értek hozzá és félek, hogy ha a meleg lakásban van, felfordul vagy nem tudom. Kivegyem, bírja a szobahömérsékletet ? :D
2011. nov. 13. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:

pálinkát nem kell hűtóben tartani, és nem is hűtve kell inni, hanem szobahűmérsékleten

aki mást mond, az "parasztvakít"....

(én nem iszom)

2011. dec. 3. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Östermelö

.

de ám nem csak parasztot lehet vakítani hanem az Úrakat is.

még ez a jó:)

2011. dec. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!