Szerintetek is nagyon idegesítő ez a mostani generáció?
3-as válaszolónak igaza van.Teli van csalókkal az ország, nem csoda, hogy ilyen rosszul állunk.
A megszégyenítéssel kapcsolatban még annyit, ha a megszégyenített védeni próbálja magát, azonnal a többi menőnek áll feljebb.Legalábbis ez ment nálunk általánosban.
A szülők pedig, ha már sokat dolgoznak és nincs idejük foglalkozni a gyerekkel, a gyerek azt csinálja, amit akar és rosszabb esetben elzüllik.
Média. És minden más is erre nevel, ez így lett kialakítva. Az én generációm egy nagy rakás SZAR. A következőkről nem is beszélek, szinte bele se merek gondolni. Kevés az, aki komolyan veszi a dolgokat, és átlát az agymosáson. Közhelynek hangozhat, de ez nagyonis komoly... :S Aztán ha kritizáljuk az "életstílusukat", jön az "egyszer élünk" duma. Gyönyörű életük van, mint a vadállatok, amit jónak éreznek, azt csinálják, közben millió csapdába belemásznak, mert NEM gondolkodnak... A fészbukot meg se említem, tökéletesen tükrözi a lebutítottságukat. Egyébként most általánosítok, vannak normálisok tizenévesek, hál istennek, de remélem nem fog csökkenni a számuk, és elkezdenek gondolkodni ezek az agymosott zombik : )
18 voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!