Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ne nálam használja a wc-t?
Nem vagyok meleg! Nő a csajom és még csak nem is átoperált férfi!
Jól néz ki, meg dögös, csak hát amilyen savanykás "illatút" tud wczni, utána több mint fél óráig be sem lehet menni a wc-be. Hiába használja a légfrissítőt, hiába szellőztet, a szag gyomorforgató.
Normálisabb nők, beérik annyival, hogy együtt élünk, végezzük a napi rutin feladatokat, szeretkezünk, beszélgetünk stb. De ő nem. Ő bemegy az én mosdómba, ahova én tiszta lelkiismerettel járok és iszonyatosan büdöset belesz@rik.
Az egyik reggel, arra ébredtem, hogy egy hatalmasat rottyantott. Hát persze hogy már megint ül a wc-men.
Nem érdekel hogy hiányzik belőle a szégyenérzet. Intézze el otthon. Fizesse a papírt-vizet saját költségvetéséből, szagoltassa a családjával a trágyáját. Ne velem. Egyen, aludjon rendesen. Próbáljon meg úgy viselkedni, mint egy egészséges, felnőtt nő. Ha meg nem megy, akkor menjen orvoshoz. Ez ilyen egyszerű.
Nem igazam van?????
Nem van igazad, hogy a szóhasználatodnál maradjak.
Ha nem tetszik a "szaga", keress mást. De ne gondolkozz hosszú távú, komoly kapcsolatban, pláne ne együtt élésben...
Figyu: Ezt a kérdést az eljegyzés rovatba írtad. Ha eljegyzel valakit, akkor abból az következik, hogy a jövőben együtt kívánsz vele élni. Ha együtt élsz valakivel, akkor menjen el a mekibe nagydolgára? Vagy mégis hogy gondoltad?
Magánvélemény: Ilyen felszínesen egoista embernek nem kell pár. Fizess valami csajnak, hogy nálad van egy órát és wc-használat nélkül elmegy.
Igen, gondoltam az eljegyzésre.
De a nagydolgát, végezze akkor, mikor nem vagyok otthon. Vagy akkor menjen el valahova, kiüríteni a béltartalmát. Végezze bent a munkahelyén, vagy bánom is én.
Te is akkor végzed amikor nincs otthon vagy elmész máshova?
Fingani se fingassz,ugye?
KAMU...
szerintem.
Amúgy meg: a te béltartalmad milyen illatú? Te se vagy még agyilag 13 éves... Max. 8.
De komolyan, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!