Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ne nálam használja a wc-t?

Figyelt kérdés
Mindig olyan büdöset kakil, hogy utána alig bírok bemenni a wc-ba. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne nálam kakíjon már?
2012. júl. 13. 07:12
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok meleg! Nő a csajom és még csak nem is átoperált férfi!

Jól néz ki, meg dögös, csak hát amilyen savanykás "illatút" tud wczni, utána több mint fél óráig be sem lehet menni a wc-be. Hiába használja a légfrissítőt, hiába szellőztet, a szag gyomorforgató.

Normálisabb nők, beérik annyival, hogy együtt élünk, végezzük a napi rutin feladatokat, szeretkezünk, beszélgetünk stb. De ő nem. Ő bemegy az én mosdómba, ahova én tiszta lelkiismerettel járok és iszonyatosan büdöset belesz@rik.

Az egyik reggel, arra ébredtem, hogy egy hatalmasat rottyantott. Hát persze hogy már megint ül a wc-men.

Nem érdekel hogy hiányzik belőle a szégyenérzet. Intézze el otthon. Fizesse a papírt-vizet saját költségvetéséből, szagoltassa a családjával a trágyáját. Ne velem. Egyen, aludjon rendesen. Próbáljon meg úgy viselkedni, mint egy egészséges, felnőtt nő. Ha meg nem megy, akkor menjen orvoshoz. Ez ilyen egyszerű.

Nem igazam van?????

2012. júl. 13. 08:17
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem van igazad, hogy a szóhasználatodnál maradjak.

Ha nem tetszik a "szaga", keress mást. De ne gondolkozz hosszú távú, komoly kapcsolatban, pláne ne együtt élésben...

2012. júl. 13. 08:21
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Na erre mondják azt hogy akkor derül ki mennyire is illetek egymáshoz, ha együtt éltek... az emberek szépek, jók amíg csak randiznak, de ott vannak a hétköznapok amikor bizony ők is Wc-nek, pukiznak egyebek és igen a nők is szoktak, ők is emberből vannak!! Ha te ezt nem tudod elviselni akkor keress alkalmi nőcskéket akik csak addig vannak nálad amíg te kiüríted a zacsid... Mert úgy látom neked csak erre kell a barátnőd.
2012. júl. 13. 08:25
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatos bunkó vagy. Még a szarszagot sem érdemled meg.
2012. júl. 13. 08:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyu: Ezt a kérdést az eljegyzés rovatba írtad. Ha eljegyzel valakit, akkor abból az következik, hogy a jövőben együtt kívánsz vele élni. Ha együtt élsz valakivel, akkor menjen el a mekibe nagydolgára? Vagy mégis hogy gondoltad?

Magánvélemény: Ilyen felszínesen egoista embernek nem kell pár. Fizess valami csajnak, hogy nálad van egy órát és wc-használat nélkül elmegy.

2012. júl. 13. 08:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek,meg minden,de nagywczni járjon a szüleihez,vagy hogy gondoltad?
2012. júl. 13. 08:33
 17/33 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam az eljegyzésre.

De a nagydolgát, végezze akkor, mikor nem vagyok otthon. Vagy akkor menjen el valahova, kiüríteni a béltartalmát. Végezze bent a munkahelyén, vagy bánom is én.

2012. júl. 13. 08:35
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Te is akkor végzed amikor nincs otthon vagy elmész máshova?

Fingani se fingassz,ugye?

2012. júl. 13. 08:44
 19/33 anonim válasza:
100%
Figyu, te hány éves vagy??? A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt, fiatalok vagyunk, de ekkora hülyeségen sosem akadtunk le..,szereted egyáltalán!? Képzeld, mondok valami újat: akik szeretik egymást elfogadják úgy a másikat ahogy van és mivel emberek vagytok szoktatok wcre járni és általában nem rózsaillatú! Gondolkodjál el azon, hogy szereted-e egyáltalán, mert ilyen hozzáállással nem hiszem! Ja és sajnálom a barátnődet...
2012. júl. 13. 08:44
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

KAMU...

szerintem.

Amúgy meg: a te béltartalmad milyen illatú? Te se vagy még agyilag 13 éves... Max. 8.

De komolyan, hány éves vagy?

2012. júl. 13. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!