Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsút szervezek a barátnőmnek. Milyen feladatokat tudtok ajánlani?
Az én feleségemnek azt adták a kedves barátnői, hogy petrezselymet kellett pusziért "árulnia" a városban (persze ők is vele mentek, segítettek neki), és a "vevők" filccel írhattak üzenetet a pólójára. Szerintem kedves ötlet, a póló pedig megmarad emléknek.
Ezen kívül van még a klasszikus kérdőív, amit mindkét házasulandóval kitöltetnek egymásról (mi a kedvenc étele stb.), és aztán közösen összevetik az eredményt.
Szia!
Nekem tegnap volt a lánybúcsúm :) leírom, nagyvonalakban hogy nekem mik voltak.
- kérdéseket tettek fel a leendő férjemről, ha hibáztam innom kellett.
- kaptam egy polót és egy vörös rúzst, és 10 férfitől be kellett szereznem vörös rúzsos csókot a polómra.
- két csapatra oszlottak a részvevők, és wc papírból kellett ruhát tervezniük nekem.
- kaptam 5 percet és minél több férfi nevet és telefonszámot kellett megszereznem egy papírra.
- szerelmet kellett vallanom telefonon a páromnak hat olyan szóval ami teljesen nem illik bele a képbe.
Volt még egy csomó feladat, de most nem jut eszembe :)
Nekem nagyon tetszettek ezek a feladatok :D
én is a barátnőmnek szervezek, és valami kreatív ötletek kellenének:) meg férjismereti kérdések:) de eddig csak azokat találtam, amiket nekem is adtak a lánybúcsúmon. :)
meg ajándék 5letek is jól jönnének, ami esetleg itthon is elkészíthető a menyasszonynak a jól megoldott feladatokért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!