Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csendes, félénk, visszahúzódó...

Csendes, félénk, visszahúzódó embereknek milyen munkahelyet érdemes választani?

Figyelt kérdés

vagy esetleg okj-s szakmát?

Ahol nincsenek bunkó szemétkedö emberkék.

2012. júl. 12. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne!
2012. júl. 12. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Könyvtár. nyugis, én szívesen csinálnám, de nincs rá kereslet.

Valamilyen kutatómunka, ahol beülsz a laborba, és vagy magadnak.

2012. júl. 12. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Sorozatgyilkos.
2012. júl. 12. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.Arra gondoltam,hogy virágkötő vagy cukrász leszek...sajna az ilyen embereknek nincs túl sok lehetőségük
2012. júl. 12. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Épp hogy az ellenkezője kellene,nyüsgős munkahely,ahol sokan vannak,és emberekkel kell foglalkozni.
2012. júl. 12. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én könyvtárosi munkán gondolkodtam, találtam is képzést. Aztán elolvastam a követelményeket, és igencsak kell jó kommunikációs készség. Ez eléggé elbizonytalanított, mert én ezek mellett még beszédhibás is vagyok.
2012. júl. 12. 19:43
 7/8 A kérdező kommentje:
sajnos nekem is beszédhibám van.
2012. júl. 12. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ezért lenne jó, ha létezne Magyarországon a távmunka fogalma, nem csak átverős értelemben, hanem választékkal :( Olyan sokan vannak, akiknek jól jönne, én is úgy örülnék neki. A könyvtáros szakma csak addig mondható nyugalmasnak, amíg kis forgalmú helyen vagy, de pl. egy egyetemi könyvtárban futószalagon jönnek olyan elkényeztetett, követelőző egyének, hogy csak pislogsz :) Ha szeretsz mütyürkézni, esetleg lehetnél órás, műszerész, ötvös vagy ilyesmi is.
2012. júl. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!