Hogyan zárhatok le egy hoszú barátságot? Érdemes még ezt menteni? 17L
A volt legjobb barátnőm 2 évvel idősebb nálam és majd' 2 órára lakik tőlem. Nem sokat találkozunk, egy hónapban egyszer, sokszor hiányzott, de ha találkoztunk, akkor ott voltam nála egy hetet, vagy ő nálam (volt hogy kettőt)és rengeteget beszéltünk, hülyéskedtünk, együtt jártunk buliba, elég jól kijött az itthoni társaságommal, nem volt semmi baj. Nagyon erősnek éreztem a kapcsolatunkat.
A baj az, hogy ez egy ideje már csak muszájból megy. Történt velem pár dolog ami miatt megkomolyodtam de ő annak dacára, hogy idősebb, úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Teljesen fantáziavilágban él, azt hiszi, minden az ölébe hullik majd, ha egyszer elkezd dolgozni fog (egyébként dolgozik nyaranta boltokban, de azt is rögtön elveri, pedig ősztől elvileg egyetemista lesz, ha spórolna, szerintem könnyebben viselné az önállóság kezdetét) és egyszerűen már nem hasonlítunk. El sem bírom hinni, hogy egy ilyen barátságból mára már alig maradt valami. Egy éve színészkedem, játszom, hogy jól megvagyunk, de egyszer elég durván a szememre vetette, hogy 'uncsi vagyok'. Mit tennétek a helyzetemben? Nem szeretek már együtt lógni vele, a látszatot is alig tudom fenntartani, viszont azt sem tudom elképzelni, hogy azt mondjam, vége, kész, ennyi.
A szép megoldás az lenne hogy leültök és megbeszélitek. ennek a vége valószínűleg egy szép kis vita lenne.
A nem szép megoldás ha hárítasz. Passzolsz pár találkozót valamilyen ürüggyel, nem hívod egy ideig, stb. Valószínűleg egy idő után Ő sem fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!