Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar midnen lány csak barátságot?
Legyél izgalmas! Ne tudjanak hova tenni. Legyél jó is,meg rossz is egyszerre.
Kedves legyél vele,meg rendes aranyos,de vigyél bele humort,meg némi huncutságot is,meg szemtelenséget. Ja,és legyél határozott!
Először is nem minden lány akar csak barátságot. Lányok közül is sok van, akinek maszkulin a szexusa, tehát testi és nem lelki ismerkedéssel kezdi a közeledést, kapcsolatépítést. Többen vannak viszont, akik feminin szexussal élnek, tehát előbb lelkileg közelednek, és a szeretet, szerelem, lelki intim viszony az, amiTŐL később a szexuális érdeklődés is feltámad.
Másodszor: Ha barátságot akar, akkor (még) nincs őbenne szexuális érdeklődés irántad, de lelkileg érdekled, ennyi.
"Eleinte mikor megismerkedünk, beszélgetünk minden rendeben van, ugy érzem lehetne valami, ezt a másik fél is kifejezi, és mire oda kerül a sor hogy valami legyen is köztünk, hirtelen bevágja hogy csak barátok legyünk. "
Talán túl korán kérdezed. (Csak akkor kérdezd, amikor már jelét adja, hogy szexuálisan vonzódik Hozzád.
De legalábbis amikor már néhány hónapja összejártok.)
És ezután mi szokott lenni? Továbbra is összejártok?
"Tuti hogy EGYSZER SE ÉRINTED MEG, nem beszélsz úgy hogy érzelmeket váltson ki benne"
Egyetértek. Nagyon igaz!:)
"lényegébe barátként foglalkozol egy csajjal akkor ne csodálkozz"
Na, sokan pedzegetitek ezt, én lanykent vagyok hasonlo helyzetben, de lovesem sincs, mi az hogy nem baratkent foglalkozni valakivel, szerintem a baratsagbol kell kinonie a szerelemnek, legalabbis bennem ugy szokott, szoval adhatnatok tippet, csaladi mintám nincs, mindenki parkapcsolati extrémszerencsétlenkedő... szóval sose láttam még, hoyg kéne viselkedni, vagy jelzéseket küldeni, mivel lehet "nem baráti" érzelmeket kiváltani egy férfiben. Nőben tudom, mert én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!