Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány akar ez lenni?
Milyen lány az ilyen? . Lent tovább.
Volt egy 15 éves lány akivel együtt voltam,és azért szakítottunk mert szerinte messze vagyunk egymástól (1hónapig tartott a kapcs.)(Budapest - székesfehérvár=63km)és nem beszéltünk utána 2-3 napig,ezután újra elkezdtünk beszélni és megtudtam hogy az alatt a 2-3 nap alatt bepasizott...de én nem adtam fel és visszahódítottam és kavartunk a barátja háta mögött és így ment 2 hónapig amíg végül össze nem vesztek miattam mert lebuktam egy sms miatt és ezután közölte hogy választani fog,és megígérte hogy én leszek az és egyikünket se választotta mert kiderült hogy a képben volt még egy harmadik is
U.I.:13 évesen dugták meg előszőr
pár nappal kapcsolatba kerülésünk után egyik hajnalban küldött egy magáról egy félmeztelen képet SMS-ben...így utólag ezt se tudom mit akart ez jelenteni
én:19F másik dobott:18F mostani palija:24F
Utálom a ribancokat ,de a buta embereket is!
Hogy nem vetted észre mar az elején ,most írtad le az erre utaló jeleket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!