Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar midnen lány csak barátságot?
unalmas egyén vagy, nem kelted fel az érdeklődésüket és ezt még a külsőddel sem tudod kompenzálni
legalábbis szerintem
"akkor meg magyarázom neked drága pedig egyszerű egy barát az barát nem akarod ölelgetni simogatni lesmárolni és ezekre sem teszel utalást finoman sem, nem bókolsz neki beszélgetésekből hiányozna a romantika kevésbé lenne érzelem gazdag egy barát esetében.Sem szóban sem tettleg nem utalsz dolgokra már csak a puszta nézésem sem olyan ha egy oylan lányra nézek akitől akarok valamit.Egy barátra nem adom rá a felsőmet hogy ne fázzon vagy ha meg is teszem az teljesen más jelleggel fellépéssel tenném kevesebb hangsúlyt fektetnék a romantikus érzelmes mivoltára nem lenne gyengéd :$ :D"
Köszi, de nem hiszem, hogy csak ennyi volna, mert akkor a jóbarátom, akivel 2 éven át vadul flörtöltünk, nem csak enyhe utalásokkal arra, hoyg mit szeretnénk, akivel félszázszor együtt aludtam összeölelkezve, és cirógattuk egymást, nem kosarazott volna ki többször is, amikor szóba hoztam, hoyg többet szeretnék barátságnál. De ő még csak megcsókolni sem akart soha. És ilyen barátság féltucat van az életemben. Erre köss csomót. Ennek a magyarázata érdekelne.
"ráadásul itt a kolega problémájáról van szó "
De attol, hogy én lány vagyok, a probléma - tehát a jelenség - még ugyanaz.
Igazából ahogy idősödöm jönnek olyan infók is a látóterembe, amik az én kultúrámból, világképemből hiányoznak, de már hallok róla, hogy léteznek. Pl. van, akinek nem a vonzalom az elsődleges szempont párkapcsolatnál, hanem más dolgok. Pl. az a fiú egy faluból jött, ahol mindenki mindenkit ismer, és ki tudja, milyen világkép szerint pletykálnak vagy pecsételnek meg embereket, családokat. Lehet, hogy nekem vannak olyan vonásaim, ami ott megbélyegzést vonna maga után, és megnehezítené az életét, tehát nem tervezhet velem egész életre, vagy komolyan, vagy felvállalva, ezért megállt az intimitás építésében ott, ahol még meg tudta parancsolni magának, hogy álljon meg, ahol még ő sem esik belém visszafordíthatatlanul, és kiélvezte a velem való kapcsolatot annyira, amennyire ezeken a kereteken belül meg merte engedni magának.
Megint másnak a vonzalomnál más szempontjai is lehetnek, pl. a másik anyagi helyzete, vagy társadalmi státusza, mennyire elfogadható a szüleinek, akiknek az elvárásaitól nem tud megszabadulni, stb.
Egyik baratnom azert nem választHATTA (!!!) azt a fiut, akit szeret, és HELYETTE (!!!) erőltették egy BARÁTI viszonyát párkapcsolatnak a szülei, mert az egyik a IX., a másik a II. kerületben lakott - pedig a II. kerületi ház tök lepra volt. De ezt a fiúk nem tudták, persze, hogy miért így történtek a dolgok.
Vannak ilyen szempontok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!