Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Érdemes bosszút állnom?

Érdemes bosszút állnom?

Figyelt kérdés
régen folyamatosan b.szakodott velem egy nagydarab melák,bántott is rendszeresen és most úgy alakult,hogy tudok szerezni egy verőembert.akarom is meg nem is nektek mi a véleménytek?
2012. júl. 3. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
érdemes
2012. júl. 3. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon is!
2012. júl. 3. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem. Egy végtelen oda-vissza folyamatot le kell állítani-

és mint mondod: "régen"- tehát kár újrakezdeni, engedd el!. Hagyd a fenébe. Nem lenne belőle örömöd. Azt keresd, ami jó a lelkednek, aminek örülsz.

2012. júl. 3. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
A válaszom egy határozott:NEM! Szerintem te nem tudod, hogy miről beszélsz és hogy ez a valóságban milyen. Kovácsold inkább a saját boldogságod:)
2012. júl. 3. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, állj bosszút, el is mesélem a saját sztorimat,oviban volt egy gyerek aki szörnyen megkeserítette az ott létemet és nem csak az enyémet másokét is, ez a bizonyos valaki még, 1 ceruza hegyet is bele szúrt a hátamba, azonban 8 év óta először a gimiben összetalálkoztunk, hát elhízott lúzer lett belőle, belőlem pedig sokkal inkább menő mint lúzer, én könnyed szekálással álltam bosszút, persze ennél többet érdemelne de gondoltam a sors eléggé elbánt szegénnyel.Lényeg a lényeg, élj a lehetőséggel ;)
2012. júl. 3. 19:19
 6/6 Magyar huszár válasza:
Férfias dolog,haver! Ha esetleg nincs verő ember,szólj a szüleidnek,majd ők jól elintézik!
2012. júl. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!