Mit tegyek ha egyszerűen képtelen vagyok fiúk előtt enni? (lent)
15 éves lány vagyok és egyszerűen képtelen vagyok fiúk előtt enni... Mármint kényelmetlen és mindig úgy van hogy az ebédlőben (menza) elkezdek enni hogyha csak lányok vannak ott, aztán leül egy fiú és képtelen vagyok enni, ha nagyon éhes vagyok akkor is... nem tudom a pontos okát hogy miért... talán kicsit az van benne hogy lehet hogy azt fogják gondolni hogy túl sokat eszem, főleg menzából és ilyen tökre nem nőies kép lesz bennük...egy ilyen "malac-szerű" (hogy sokat eszik és mindent megeszik)... vagy nem is tudom hogy miért.... mert ugye a menzából én is csak egy pár dolgot tudok megenni, de valahogy akkor is valahogy rossz érzésem van amikor eszem egy fiú előtt (kivéve a családtagok) Mit tudnék tenni hogy ne legyen ez az érzésem??
Előre is köszönöm
15 éves vagy, tini, és még butuska, majd megváltozik ez, és rájössz, ez aztán pont nem érdekli őket
győzd le a félelmed és egyél előttük
Ez nem butaság. Az evést nem fogadod el az élet természetes velejárójaként, hanem inkább valami kényszerű dolognak. Tetszeni akarsz a fiúknak (természetes) és azt gondolod, azt figyelik, hogyan eszel, mennyit és mit. Ebben is van valami, de azért nincs akkora jelentősége.
Próbáld meg, hogy inkább arra koncentrálj, a másik hogyan étkezik, vagy egy teljesen közömbös dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!