Egyszerűen képtelen vagyok elhinni azt, hogy fontos lehetek valakinek?
detto én is így vagyok..
nem hiszem hogy normális és irigylem aki meg azt érzi hogy ő a legjobb party a világon!!
Nekem sok barát, sok barátnö bebizonyította már, hogy csak magmra számíthatok. Úgy mondanám, hogy vannak haverjaim, de szerintem barátom egy sincs, nem érzem öket annak.
Szerintem tüzz ki magad elé egy célt és az éltessen, sporotlj, legyen hobbid.....
Én is igyekszem pozitívan gonbdolkodni, pozitívan látni önmagam, vidámnak lenni, mert jobb így. Sokszor lecsúszok, de valahogy felülkerekedek önmagamon.
22/F
Mindenkit üdvözlök a klubban.
Utolsó:Az ember társas lény,nem jó,ha egyedül van...
Szia, szerintem a legfontosabb hogy ne veszítsd el a hited, ne add fel. Barátnőm (már menyasszonyom) az ékes példája volt annak amiről írsz. 24 éves koráig egy fiúja sem volt, már "őszhajú szűznek" látta magát a jövőben. De mégis tett lépéseket (régi "csajok és pasik"), én csak csajozgattam, ha nem ír rám el is felejtem egy órán belül.
A másik dolog, hogy ilyen esetekben valószínűleg hamis az önmagadról alkotott képed, hiszen ha az ember nem kap "visszaigazolást", akkor elbizonytalanodhat simán saját magában is. Barátnőm például egy végtelenül aranyos, szelid, "tiszta" lány, viszont a kapcsolatunk előtt neki halvány lila derengése sem volt arról, hogy micsoda értékei vannak.
Keress, próbálkozz, a lehető legtöbb felületen, és valami biztosan történni/változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!