Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen képtelen vagyok...

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni azt, hogy fontos lehetek valakinek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon nehezen tudom elhinni azt,hogy valaki tényleg szeret velem lenni és fontos vagyok.Egyszerűen állandóan kételkedek.Állandóan készen állok arra,hogy elhagyjanak és elfelejtsenek.Nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok,hanem barátságra.És már megőrülök ettől az érzéstől,mert közben attól is félek,hogy elveszítem azt a valakit.Mit csináljak?Normális ez?Azért lehet,mert sokat csalódtam?Mikor múlik el?
2012. ápr. 7. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, teljesen. Hány éves vagy, fiú, lány?
2012. ápr. 7. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
22L
2012. ápr. 7. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:

eh, mintha én írtam volna...

18/L

2012. ápr. 7. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy valakinek ne legyek fontos
2012. ápr. 7. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:

detto én is így vagyok..

nem hiszem hogy normális és irigylem aki meg azt érzi hogy ő a legjobb party a világon!!

2012. ápr. 8. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem sok barát, sok barátnö bebizonyította már, hogy csak magmra számíthatok. Úgy mondanám, hogy vannak haverjaim, de szerintem barátom egy sincs, nem érzem öket annak.

Szerintem tüzz ki magad elé egy célt és az éltessen, sporotlj, legyen hobbid.....

Én is igyekszem pozitívan gonbdolkodni, pozitívan látni önmagam, vidámnak lenni, mert jobb így. Sokszor lecsúszok, de valahogy felülkerekedek önmagamon.

22/F

2012. ápr. 8. 13:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Mindenkit üdvözlök a klubban.

Utolsó:Az ember társas lény,nem jó,ha egyedül van...

2012. ápr. 8. 20:47
 8/9 anonim válasza:

Szia, szerintem a legfontosabb hogy ne veszítsd el a hited, ne add fel. Barátnőm (már menyasszonyom) az ékes példája volt annak amiről írsz. 24 éves koráig egy fiúja sem volt, már "őszhajú szűznek" látta magát a jövőben. De mégis tett lépéseket (régi "csajok és pasik"), én csak csajozgattam, ha nem ír rám el is felejtem egy órán belül.

A másik dolog, hogy ilyen esetekben valószínűleg hamis az önmagadról alkotott képed, hiszen ha az ember nem kap "visszaigazolást", akkor elbizonytalanodhat simán saját magában is. Barátnőm például egy végtelenül aranyos, szelid, "tiszta" lány, viszont a kapcsolatunk előtt neki halvány lila derengése sem volt arról, hogy micsoda értékei vannak.

Keress, próbálkozz, a lehető legtöbb felületen, és valami biztosan történni/változni fog.

2012. ápr. 9. 00:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. ápr. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!