Egy kedves szomszédnak meghalt a felesége. Mivel kedveskedhetnék neki, ami egy kicsit jobb kedvre deríthetné?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ami pótolhat ilyen veszteséget,de szeretnék valamit adni neki.Gondoltam sütire,de ez túl egyszerű,plusz most semmi étvágya sincs.Túl tolakodó se szeretnék lenni.Vagy esetleg egy tárgy kellene...Nem tudom mi az ami ilyenkor szép gesztus lenne.Van valakinek esetleg ötlete?2012. jún. 27. 20:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem a süti jó ötlet, nagyon nem lehet ilyenkor mit adni.Pár kedves szó és biztosítsd róla, hogy ha segítség kell valamiben nyugodtan szóljon. Esetleg ajánld fel, hogy főzöl többet ha ez segítség és akkor nem kell a napi ebéddel foglalkoznia egy darabig.
3/3 anonim válasza:
Főtt ételnek sokkal jobban örülne, ha rokonok nincsenek/messze vannak. (Tapasztalat...) Ha nagyon szoros a kapcsolat, akkor esetleg temetésben/hivatalos ügyek intézésében segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!