Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira fáj. Mit tegyek, hogy...

Annyira fáj. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Meghalt a nagyapám, aki nem volt az igazi, de nagymamám férje volt, olyan sokat segített, és úgy szeretett, mintha a saját unokája lennék? Néha elfoglalom magam valamivel, és addig nem jut eszembe, de aztán megint csak nagyon nehéz. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy meghalt.
2012. jún. 1. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd idővel jobb lesz. Nekem 6 éve halt meg anyukám, akkor voltam 15 éves. Nagyon nehéz volt átvészelni, de már jobb. Ma már nem olyan égetően fájó, hanem olyan "üresé érzés". Nem tudom jobban megfogalmazni.

Tavaly szeptemberben aztán a nagypapám is meghalt. Megdöbbentem. Idős volt már, de ő amolyan halhatatlan örökké fiatal nagyapa volt. Idővel ez is jobb lesz.

Részvétem és kitartás!

2012. jún. 1. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Tudom, fura ötlet, de ilyenkor az ottmaradt családtagokkal kell erősíteni a kapcsolatot. Az elmúlás nálam mindig ezt hozta elő, hogy körülnézem, kivel kéne a rokonok közül beszélnem, hogy ha még egyszer haláleset forog fenn, senkivel se legyek haragban, stb... és ezzel együtt a gyászodat is könnyebben dolgozod fel.
2012. jún. 1. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tudom, hogy jobb így neki, mert nem szenvedett, és gyorsan történt. Most 13 éves vagyok. 1. Részvétem az anyukád miatt, nagyon sajnálom.
2012. jún. 1. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Köszönöm, aranyos vagy. :)

Remélem te is megnyugszol majd lassan. Hidd el tényleg az idő fogja ezt "megoldani".

2012. jún. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!