Volt már olyan, hogy csupán a külsőtök miatt kiközösítettek vagy lenéztek/megszóltak? Ha igen, mi volt az ok?
Dagi voltam, nem nagyon de épp eléggé, h non-stop basztassanak miatta. Voltam dagi, röfi, PaDöDö, meg eleget hallottam azt is, hogy "Ödön, hány litres a zsíros bödön?".
Szóval voltak kellemes perceim I.-től VIII.ik osztályig. Mindezekmellett az első 3 tanuló közt voltam mindig, na az még rátesz egy lapátra, hidd el nekem.
Liciben valahogy, nemtom hogy, de lefogytam. Megmaradt a súlyom, s megnőttem én.
Amiért válaszolok: a liciben, miután lefogytam, rájöttem, h nagyon oda tudok mondani az embereknek ha beszólnak, nagyon éles nyelvem lett és rájöttem, h ez annak köszönhető, h akkora tapasztalatom volt basztatásban, h mindig meg tudtam kontrázni ha basztattak, és mivel lefogytam így lett önbizalmam, szóval sosem vettem szívre a basztatást többet.
Valahol jó az embernek ha nem ő mindíg a kedvenc, mert akik abba nőnek bele, hogy minden szép, s minden jó, s ők a faszagyerekek, később az életben úgy megütik a seggüket a küszöbön, h csak na.
Nem kell csüggedni, elmúlik ez is mint ahogy remélem már ez a tél is elmúlik.
Igen, volt már ilyen.
11 éves koromban voltam táborban, ott Zsiráfnak csúfoltak, mert magas és vékony voltam/vagyok. Ilyeneket mondtak, hogy "de hosszú a lábad, nem szúrja a s*gged?".
Aztán még az is volt, hogy egyszer hülye frizurám volt, nagyon dús és a göndör a hajam, le volt vágva rövidebbre... hát akkor is szarrá szopattak a táborban, hogy "budikefe"... Aztán még a kisgimiben is csúfoltak a rendes gimis nagyobb lányok, hogy "hová jársz fodrászhoz?". Elég szarul esett, de megnőtt a hajam azóta. :)
És az a legviccesebb az egészben, hogy ezeket a tulajdonságokat, amik miatt csúfoltak, sikerült az idők folyamán előnyömre fordítani. Sok fiú van, aki bukik a magas, vékony lányokra, és a hajammal is sikert szoktam aratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!