Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy csupán a...

Volt már olyan, hogy csupán a külsőtök miatt kiközösítettek vagy lenéztek/megszóltak? Ha igen, mi volt az ok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 07:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

Dagi voltam, nem nagyon de épp eléggé, h non-stop basztassanak miatta. Voltam dagi, röfi, PaDöDö, meg eleget hallottam azt is, hogy "Ödön, hány litres a zsíros bödön?".

Szóval voltak kellemes perceim I.-től VIII.ik osztályig. Mindezekmellett az első 3 tanuló közt voltam mindig, na az még rátesz egy lapátra, hidd el nekem.

Liciben valahogy, nemtom hogy, de lefogytam. Megmaradt a súlyom, s megnőttem én.

Amiért válaszolok: a liciben, miután lefogytam, rájöttem, h nagyon oda tudok mondani az embereknek ha beszólnak, nagyon éles nyelvem lett és rájöttem, h ez annak köszönhető, h akkora tapasztalatom volt basztatásban, h mindig meg tudtam kontrázni ha basztattak, és mivel lefogytam így lett önbizalmam, szóval sosem vettem szívre a basztatást többet.

Valahol jó az embernek ha nem ő mindíg a kedvenc, mert akik abba nőnek bele, hogy minden szép, s minden jó, s ők a faszagyerekek, később az életben úgy megütik a seggüket a küszöbön, h csak na.

Nem kell csüggedni, elmúlik ez is mint ahogy remélem már ez a tél is elmúlik.

2010. febr. 4. 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt már ilyen.

11 éves koromban voltam táborban, ott Zsiráfnak csúfoltak, mert magas és vékony voltam/vagyok. Ilyeneket mondtak, hogy "de hosszú a lábad, nem szúrja a s*gged?".

Aztán még az is volt, hogy egyszer hülye frizurám volt, nagyon dús és a göndör a hajam, le volt vágva rövidebbre... hát akkor is szarrá szopattak a táborban, hogy "budikefe"... Aztán még a kisgimiben is csúfoltak a rendes gimis nagyobb lányok, hogy "hová jársz fodrászhoz?". Elég szarul esett, de megnőtt a hajam azóta. :)

És az a legviccesebb az egészben, hogy ezeket a tulajdonságokat, amik miatt csúfoltak, sikerült az idők folyamán előnyömre fordítani. Sok fiú van, aki bukik a magas, vékony lányokra, és a hajammal is sikert szoktam aratni.

2010. aug. 11. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Naná. Építő kritika volté s jót tett.Későn érő gyerek voltam, akkoriban csak a játék érdekelt ,más nem.Sem ész,sem stílus,sem jó kinézet,sem igényes öltözködésem akkoriban még nem volt,igaz akkor értem a kinövős korszak végére. Aztán jött a kiközösítés,lenézés, amit építő kritikának fogtam fel. Utána a bosszú hajtott, sikerült kitőrnőm ebből a nyomorékságból, eddzett lettem, lett stílusom igényszintem, menő komoly igényes ruhatáram az utóbbi évtizedben, az emberek elismertek, dicsértek, főleg azok akik régen lenéztek, a bosszúvágy elszállt,a respectvágy hajt azóta is már tovább a maximalizmusom kiteljesedésében. Imádom ha megbámulnak az utcán, minden aranyéremnél többet számít nekem a környezetem megbecsülése ez nagyon jó érzés. Ellenben ha valakit kiközösítenek,lenéznek,az lelki törést okoz,ami soha ki nem heverhető legbelül, és idegbeteg állattá tesz. Ezért nem jó későn érős jelleműnek lenni.Tudni kell alkalmazkodni a társadalmi,környezet- közeg beli elvárásokhoz, igényszinthez,standardokhoz,különben hiába érzi egy igénytelen ember jól magát a saját bőrében, a környezetből adódó kritika ,kirekesztés ezt mindet lerombolja, feldarál, felemészt! Ezért én mindig is sokat adok a normális! környezeti elvárásokra, igényszintre, hogy elfogadott,dicsért vagy legalább közönbös legyek. Lenézett érzést soha többé nem kívánom magamnak.
2010. okt. 6. 01:22
 14/14 anonim válasza:
én erős avgyok okos jól nézek ki és néha nekem is beszólnak de nem éredkel nagyon nem engem közösitetek ki az osztályból hanem én magam mert ember undorom van sz@rul nőtem fel de csak egy kicsit annyira azért nem
2010. okt. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!