Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiközösítettek elmentek az...

Kiközösítettek elmentek az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 00:56
 1/10 anonim válasza:
100%

az elsőre nem, nagyon fáradt voltam, semmi kedvem nem volt hozzá..

a másodikat egy hete rendezték... jó hogy tudtam róla

2011. jún. 6. 01:03
 2/10 A kérdező kommentje:
én nem fogok elmenni egyik gimisre sem az is biztos
2011. jún. 6. 01:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"Kiközösített" nem voltam, inkább amolyan renitens elem. Azzal a pár arccal, akikkel spanok voltunk, máig megvan a kapcsolat, a többiek meg totál nem érdekelnek, szóval egyik osztálkytalálkozómra se mentem el.
2011. jún. 6. 01:17
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

nem voltam kiközösítve, de osztálytalálkozóm sem volt még

:D

2011. jún. 6. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy kiközösített voltam, de elég rosszul éreztem magam általánosban. Biztos nem mennék el, ha rendeznének (már vagy kettőnek kellett volna lennie, de nem tudok róla, hogy volt-e). Ettől függetlenül azért beszélünk pár szót, ha összefutok véletlenül valamelyik osztálytársammal.
2011. jún. 6. 01:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, középsulisra lehet, hogy benéznék, az a banda jobb volt. :)
2011. jún. 6. 01:35
 7/10 tetro ***** válasza:
26%
én egy mocskosul nagyképű arrogáns köcsög voltam. amolyan központi figura. pár éve az egyik osztálytalálkozóra eljött az egyik "kiközösített" lány is. aztán egy barátom lakásán kötöttünk ki ketten és egész más oldalról ismertük meg egymást reggel nyolcig. szerintem jó volt, hogy eljött :D
2011. jún. 6. 01:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék az általános találkozóra, annak ellenére, hogy volt pár görény, akiket rühelltem. (okkal)

De a többiek, azok hol tehetnek arról, hogy görények is jártak egy embereknek épített iskolába?

Elmennék, mert kíváncsi vagyok a normálisokra.

2011. jún. 6. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék, egyrészt, mert az ember nem utálhatja az egész osztályát, biztos volt ott pár jó arc is, ráadásul a bunkók is változhattak. Továbbá nem árt feleleveníteni a kapcsolatokat, mert lehet, hogy tudnak különböző dolgokban segíteni. Ha pedig nem változtak, még mindig a pofájukba lehet mosolyogni és eldicsekedni ilyenekkel, mint X nyelvvizsga, kitűnő érettségi, szép család, Dr. cím stb.
2011. jún. 6. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát én sztem el fogok menni.

Amúgy nem tartom velük a kapcsolatot, van akit érettségi óta nem láttam. Végül is el tudnak érni fb-n úgy hogy ha lesz akkor meg tudnak hívni ha akarnak, mert az biztos hogy nem én fogom szervezni, sejtem hogy ki lesz a szervező. 3 év múlva esedékes a dolog.

Általános iskolai osztálytalálkozó nem volt. Azt mondták hogy felesleges, szinte minden volt osztálytárs még a faluban lakik, úgy is látjuk őket.

1-2 ember volt akit utáltam, 1-2 akivel néha beszéltem, a legtöbbel csak köszönő viszonyban voltam.

2011. jún. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!