Szerintetek elmenjek így osztálytalálkozóra?
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok. :DD
Én is gondolkozom hogy elmenjek-e...de a kérdésre válaszolva, szerintem pro-kontra mérlegeld, hogy miért lenne, és miért nem lenne érdemes menned. :) Amelyik oldal túlsúlyban van, aszerint dönts. :)
köszönöm a válaszokat!
az a gond, hogy én eléggé visszahúzódó és félénk vagyok, és olyanok társaságában, akik nem a barátaim, nem érzem jól magam, nem tudok felszabadulni... persze anno a suliban jól eltudtam játszani, hogy jól érzem magam, bár akkor még az egyik lánnyal egész jóban is voltam, de azóta vele se beszéltem... és így tökre úgy érzem, hogy felesleges vagyok oda, úgy sem hiányoznék senkinek:/ viszont ha elmegyek, akkor lehet, hogy a barátom még mindig nem fog velem szóbaállni, és akkor ismét mindenki arról fog beszélni, hogy mi van velünk, azt meg kifejezetten utálom...
Hasonló nálam is a helyzet, azzal kiegészítve, hogy 4év alatt teljesen gallyra vágták az önbecsülésem, kiközösítettek, megaláztak stb. De én elmennék, bár 5000ft-ot sajnálok rá és a szombat déli időpont is elég lehetetlen, de ha nem lesz éppen órám akkor elmegyek.
Ha érdekel mi van a többiekkel és ráérsz akkor menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!