Volt már olyan, hogy csupán a külsőtök miatt kiközösítettek vagy lenéztek/megszóltak? Ha igen, mi volt az ok?
Annó én se voltam túl daliás alkatú, és emiatt szintén megkaptam a magamét általánosban, de gimire már normalizálódott a helyzet. A hülyéket kivágták az osztályból, plusz közben én is javítottam magamon, szóval okés lett a dolog.
Hanem egy tipp, kedves kérdező: éhezéssel nem mész semmire, felejtsd el a fenébe. Egyél rendesen, lakj jól, viszont mozogj is mellette sokat. Járj mondjuk konditerembe, vagy kezdj el sportolni (konkrétan valami küzdősportot ajánlanék, aminek még az a haszna is megvan, hogy aztán ha fizikailag is csesztetnek, meg tudod majd védeni magad; aikido, wing-tsun, kung-fu, tae-bo, karate, mind jó... válassz egyet, ami tetszik, és hajrá); ez sokkal hatásosabb, hidd el. :)
Engem az iskolában a fogaim és az orrom, meg a beszédem miatt szoktak sokszor csúfolni. A fogaim a kelleténél ferdébben nőttek ki, az orrom furcsán néz ki, és a beszédem miatt is, furcsának találják a beszédemet, ezt az utolsót nem értem, hogy miért. De ezekről egyikről sem tehetek, egyszerűen ilyen rondának születtem.
Meg gyávának néznek, aki mindentől fél, pedig én egy bátor ember vagyok. Lenéznek engem, meg sokszor csúfolnak.
Engem a mellemim miatt.
12 éves korom óta nönek a cicieim és mindig nagyobb volt az átlagtól, most 75-E melltartó méretem 28 évesen.
20 éves koromig folyamatosan csúfoltak, vicceltek vele, nagy csöcsü, csöcsös stb... Pedig a melleimhez képes vékony is vagyok, és szép cicik nöttek, csak kicsit nagyobbak, az arcom is helyes, így könnyen találtam partnert, de mindig szégyennek tartottam a melleimet, pláne 13-18 éves korom között. Aztán ahogy elkezdtem dolgozni, bekerültem egy multihoz, ahol arra lettem figyelmes hogy könnyen szótértek a férfi kollégákkal is, hogy atraktívnak és szépnek tartanak, ahol egymás után jöttek a randi kérések. Ès a legjobb, hogy a külföldi managerek is sorba álltak az asztalomnál. Olyan házasági ajánlatot kaptam 25 évesen egy amerikai kollégától, hogy csak néztem. Aztán egy német fiatalember rabolte el a szívemet és én is az övét. Már 2 éve felesége vagyok, és büszke a szép atraktív magyar asszonykájára.
De diák koromban rengeteget csúfoltak csak mert nagyobbra nött a mellem.
Rám meg folyton azt mondták, hogy ronda vagyok meg kövér-.-" Folyton beszólogattak, pedig tudtam h nem igazak a jelzők.
168 centimmel 56 kg vagyok istenem:D Csak féltékenyek voltak. Mióta gimis vagyok, mindenki azt mondja, h én vagyok a legszebb lány az osztályban meg h tök jó alakom van és tök szeretnek. Egy új közösség sokat változtat a dolgon. Mindig lesz 1-2 ember, akinek nem fogsz tetszeni, de nem hiszem, hogy az alakod miatt elítélnének. Legalábbis az osztályomban van pár husisabb lány, de szeretik őket, mert jó fejek. Alak vagy külső alapján nem lehet ítélni..a lényeg, hogy légy nyitott, kedves, vidám és szeretni fognak=)
15/L
Én általában goth stílusban öltözöm, főleg a csipkés-tüllös cucokat szeretem hordani. Volt egyszer, hogy villamoson álltam, elment mellettem egy roccker srác a goth barátnőjével , utánuk meg 2 discos csávó, és az egyik beszólt nekem, hogy "távozz tőlem sátán"... kb 10 másodperc múlva megint hallottam ezt a hátam mögül, odanézek, épp a rocker-goth pár mellett ment el a két bunkó...
Meg néha plázacicák néznek rám olyan arccal, mint aki citromba harapott... De nagyon nem tud érdekelni.
Engem volt, hogy lecigányoztak..Szerencsére nem osztálytársak.
Csupán azért mert sötét hajam van, és kreol bőröm. De nem azért mert cigány vagyok.. Hanem mert apám nem 100%-ban magyar. A szemeim is eléggé mandula alakúak, szóval van bennem keleti vér, de szerintem még indián őseim is lehetnek, mert rájuk is hasonlítok.
Az osztályomban pár lány nem bír..Természetesen ok nélkül. Nem foglalkozok velük, mivel tudom, hogy csak féltékenyek.
Szerintem ha valaki népszerű az osztályban akkor ezek a beképzelt lányok nagy valószínűséggel utálni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!