Lassan egy hónapja semmi ok nélkül kiközösítettek a barátnőim. Többilent?
aztán ujra beszéltünk de nem voltunk olyan jóban. Pár napja az egyik a táskámtól fogva elrángatott a radiátortól én pedig vissza akartam rántani de véletlen elszakadt a táskája. -tovább lent - (? )Elkezdett velem ordibálni h legközelebb a hajamtól fogva rángat el, meg térden állva kérjek bocsánatot.. én meg modntam h ő kezdett el rángatni nem fogok bocsánatot kérni stb.
Azon gondolkodom hogy sulit váltok mert most leszek 9.es csak ez hatosztályos.. békülni nem békülnék mert így beszélt velem egy "barátnőm"..
most mitcsináljak??
Szerencsétlen te! Elég szánalmas barátnőid vannak(voltak).
Hát ha valaki ilyet csinált volna velem,tuti úgy leosztottam volna,h hozzám sem merne szólni...
Próbálj új barátokat keresni,akik megbecsülnek és sz*rd le ezeknek a kis k*rváknak a véleményét.
Na nehogy már itt terrorizáljanak téged!
Menjenek a p*csába az ilyenek!
Szval új barátok,a régiekre rá sem nézni,ha meg beszólnak,akk vágj oda valami keményet nekik,de még jobb,ha csak kiröhögöd őket,h milyen szánalmasak...vágsz egy flegma arcot aztán elvonulsz...
Majd írd meg,h mi volt a következő húzásuk...
Ne legyél nyuszi!
Tépd meg a csajt,aztán majd ő térdel előtted!
Utánna nem fog basztatni védd meg magad!
Köcsögök meg mindenhol vannak azért nem kell iskolát váltani!
Ha később lesz egy munkahelyed aztán valaki beszól majd elmész munkanélkülinek mert nem tudod megvédeni magad?
Állj ki magadért,különben az életben nem állod meg a helyed!
Sajnos ilyen világ van!
Első: Nagyra vannak magukkal mert kurv@ gazdagok meg minden, elkényesztetettek ,mostmár nem is szeretnék visszamenni hozzájuk mert a többiek sem álltak ki mellettem..
Mindenképpen mondom majd h mi volt csak most beteg voltam és másnap már nem mentem de biztos jó téma voltam..
Próbálok másokkal barátkozni csak nekik már megvan a saját baráti körük de majd igyekszem:D
második: Próbálom megvéddeni magam, csak elég nehéz hogy mindenki (fiúkis) melettük állnak ki ilenkor de amugy elmondják őket mindennek..
Tudom hogy nem érdemes sulit váltani csak nem akarom miattuk el b.szni a gimis éveim, mert ők terrorizálnak..
köszi mindekettőtöknek((:
jah akkor én kérek elnézést(:
Szeretem az iskolám..Sok közös élményem volt a barátnőimmel.. őket is szeretem..vis szerettem..
Hiányozni fog sok minden..de inkább elmegyek minthogy elb*szák a napjaimat éveimet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!