Akik szegényebbek, azok "szégyellik" magukat azok előtt akik gazdagabbak?
Nem szégyellem. Keresztapámék, ahol mindenkinek jól fizető állása van, ott mindenki lenéz engem.
Szülőktől külön élek, és rettenetesen büszke vagyok arra, amit elértem: a kis lakásra, a bútorokra, még ha egy kicsi szülői segítség is volt benne. Másrészt emberileg messze nem jobbak sem a páromnál, aki szegény családból származik, sem nálam (ego nélkül merem mondani), tehát nincs miről beszélni.....
Te miről beszélsz, 12-es?
Épp most fut a másik oldalon, hogy Orbán most ébredt rá arra, milyen sok kishazánkban az állástalan diplomás!!!
Pedig ők nem voltak lusták tanulni, és egész biztos van olyan diplomás is, aki elvállalja a szerinted "aljamunkát" is, csak az asztalon legyen kenyér!
Én nem szégyellem az állapotomat. Nekünk sem tiptop a lakásunk, de mindig tisztaság van és rend.
És nekem is vannak gazdagabb ismerőseim, de soha nem mondtak semmit az otthoni körülményekre.
Mellesleg nem biztos, hogy az a gazdag, aki annak mutatja magát.
Igaz, mi nem vagyunk valami szép lakással megáldva, de azon a lakáson egy csepp jelzálog hitel nincs, és ha bármit újítunk, vagy veszünk, azt mindig készpénzből fizetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!