Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a gazdagabba...

Miért van az hogy a gazdagabbak sokkal ápoltabbak mint a szegények?

Figyelt kérdés
Mármint ápolatlanságra gondolok szemöldök kiszedés terén vagy öltözködési stilus.

2012. máj. 22. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert van pénzük.
2012. máj. 22. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te most hülye vagy, vagy csak hülye vagy? Esetleg mindkettő?
2012. máj. 22. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Sok dologhoz nem kell pénz, 300 forintos szemöldökcsipeszre nem tudom kinek nem futja...

Na meg olcsóbb üzletekben is lehet jó ruhát találni.

Amúgy nem tudom. Szerintem a szülők felfedezték náluk a szépségápolás örömeit, és átragadtak a gyerekre. Másra nem tudok tippelni. :D

2012. máj. 22. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:

kategória fail

kulcsszó fail

2012. máj. 22. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Ezt én is megfigyeltem már.A gazdagabbakba bele nevelik az ápoltságot.
2012. máj. 22. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
A szemöldökkiszedés,márkás cucc nem az ápoltság jele,csak a pénzé. Az ápoltság azt jelenti,hogy nem koszos,mosakodik,tiszta a ruhája. Akkor is ápolt,ha nem szedi ki a szemöldökét,nincs rajta egy kiló smink,a ruha nem menő cucc.
2012. máj. 22. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
4%
Egyáltalán nem olcsó!A jobb cuccok nagyon drágák!Lehet 1000ft-os Tescos kockapólóban járni,de az kevés lánynak jön be..
2012. máj. 22. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki szegény, még nem kell, hogy igénytelen, rongyos cuccban járjon, büdös és piszkos legyen. Az ápoltság nem a megrajzolt szemöldöknél és a több tízezer forintba kerülő ruhaneműnél kezdődik. Ha sok pénzem lenne, akkor sem ez lenne az elsődleges, amire költenék, hanem főleg utazásra.
2012. máj. 22. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyesek kísérteties hasonlóságot mutatnak a légömbbel...

Az, hogy valaki ápolt, elsősorban a tisztaságot jelenti, és csak másodsorban a trendiséget!

Én sokáig dolgoztam kórházban; nem egy lányka jött hozzánk jól kifejlett körömgombával, amit a rosszul felrakott, de méregdrága csini műkörmöcske okozott. Ugyanilyen divatos csajokkal találkoztunk a nemi szerv tájékán lapostetűvel.

Szóval vannak dolgok, amelyek nem értetődőek maguktól.

2012. máj. 22. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Így van! Hiába öltözködik trendin meg van rajta egy kiló vakolat, meg szőrtelenít még "ott" is, az még nem jelenti azt, hogy a rendszeres mosdásra is gondot fordít.
2012. máj. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!