Engem miért nem hív fel senki?
Figyelt kérdés
Én fel szoktam hívni a barátnőimet, családtagjaimat telefonon. De ők engem csak ritkán, soha nem csörög a telefonon. Ha egy hétre kikapcsolnám akkor se keresne senki szerintem. Olyan rossz, hogy ránézek a telefonomra és semmi. Hosszú ideig várhatnám hátha hívna valaki. Oké nem azt mondom, hogy minden nap de egy héten 1-2x felhívhatnának a barátnőim. 20/L2012. jún. 25. 09:13
11/13 anonim válasza:
A telefonhívások száma nem értékmérő. Sem roszabb, sem kevesebb nem vagy ettől. Azon érdemes elgondolkodni, hogy mennyire fontosak számodra azok az emberek, akik hetekig feléd sem néznek....
Keress értékes kapcsolatokat, akkor ez a kérdés nem létezik:)
12/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy hozzá vannak szokva, hogy "majd te úgyis keresed őket". Vagy neked tűnik soknak az, hogy te tárcsázol és kevésnek, hogy téged.
13/13 anonim válasza:
Ennél már csak az lenne szánalmasabb, ha azt kérdezted volna, hogy "engem miért nem lájkol senki a fészbukon?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!