Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Engem miért nem hív fel senki?

Engem miért nem hív fel senki?

Figyelt kérdés
Én fel szoktam hívni a barátnőimet, családtagjaimat telefonon. De ők engem csak ritkán, soha nem csörög a telefonon. Ha egy hétre kikapcsolnám akkor se keresne senki szerintem. Olyan rossz, hogy ránézek a telefonomra és semmi. Hosszú ideig várhatnám hátha hívna valaki. Oké nem azt mondom, hogy minden nap de egy héten 1-2x felhívhatnának a barátnőim. 20/L
2012. jún. 25. 09:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
És most erre milyen választ vársz?
2012. jún. 25. 09:16
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Mert lehet, hogy nem igaz barátok.

A családtagjaid meg lehet, hogy havonta hívnának, nem hetente.

2012. jún. 25. 09:16
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Mondd már meg őszintén, hogy honnan a bús életből tudjuk mi ezt? Kérdezd meg magadtól, miért vagy jelentéktelen...
2012. jún. 25. 09:17
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Írd ki ide a számod, én felhívlak.Így jó?Okostojás.
2012. jún. 25. 09:22
 5/13 anonim válasza:
63%
Felhívjalak?
2012. jún. 25. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Mert biztosan nem érdekled őket. Nem vagy számukra pótolhatatlan. Te tegyél ez ellen!
2012. jún. 25. 09:26
 7/13 anonim válasza:
Szeretnélek felhívni! :(
2012. jún. 25. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Miért, te a telefoncsörgések számában méred a szeretetet?

Senkit nem hívogatnak folyton, hacsak nem a munkája miatt, de az meg általában már megőrül tőle.

Én elég mérges lennék a barátaid helyében, ha folyton hívogatnál. Akkor szokták egymást felhívni az emberek, ha van megbeszélni valójuk. Pl. találkozó egyeztetés.

Isten ments, hogy telefonon kelljen cseverésznem...

Nem tudom, milyen választ vársz amúgy erre, hiszen se téged, se a barátaidat, se a családodat nem ismerjük, szóval fogalmunk sincs, miért nem hívnak téged. Gondolom azért, amit leírtam, mert nincs kedvük/idejük, és nem akarnak telefonon lógni egész nap.

Miért nem találkoztok inkább?

2012. jún. 25. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Nálam is ez a helyzet.Igaz,hogy a barátnőimmel inkább neten váltunk pár szót,de hívni csak akkor szoktak,mikor jönnek nálam.Én hivok általába mindenkit,igaz,én vagyok ingyenes,de akkor is..Szüleimet is én hivom mindig,nem csöretnek meg,persze azért mindig azt mondja anyum,hogy holnap hivjam..Sógornőmmel felváltva hivjuk egymást.
2012. jún. 25. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Sok volt a mindig :)

Amúgy mióta nincs suli,azóta van így.Mindenki szerte szét van,munka meg minden.

2012. jún. 25. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!