Csak nekem hiányzik a Depeche Mode kultusza?
19 vagyok, és én is nagyon szeretem a DM-t. Nem volt részem a hajdani istenítésben, és nem is érdekel az ilyesmi, ami tetszik, az tetszik. Nem megyek a tömeg ellen, sem a tömeggel, ha véletlen egybeesik az ízlésem a sztárolt dolgokkal, hát nagyobb bajom ne legyen. A kultusz nem hiányzik, mert csak a zene van meg én, a mellékes dolgok, dmes övek, fekete villanykörték, kisírt szemfestékes szemek adott esetben viccesek vagy érdekesek, de semmiképp sem jelentenek semmit.
Ja és egyet értek veled, a szövegek hatalmasak! Never let me down. Aki már járt a fellegekben, és nem akart visszajönni, az tudja, miről van szó.
van dm-es öv is?
engem érdekel a kultusz, tök fura nekem az, hogy mennyire be tudnak külsőségekre zsongani emberek.
Hogy mit írkálnak a tinik a másik radírjára?:D Puszcsyyyy,lávcsyyy,<3<3<3, Mileeeeey Cyruscsy,Twillightláááv. Szóval körülbelül ezek :D Én bezzeg mindig ankh-okat rajzolgattam a radiromra :D
Depeche Mode-ot én is szeretem,mint sok más régi zenét. Emlékszem,talán 11-12 éves lehettem mikor volt egy nagyon jó fiú haverom,aki irtózatos DM fan volt (egyidősek voltunk),akkor még furcsálltam,nem tetszett.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!