Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem hiányzik a Depeche...

Csak nekem hiányzik a Depeche Mode kultusza?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 02:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
47%
holnap mindenképp benézek a kérdésbe, most már én is kíváncsi vagyok. :)
2009. júl. 7. 04:19
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok, és én is nagyon szeretem a DM-t. Nem volt részem a hajdani istenítésben, és nem is érdekel az ilyesmi, ami tetszik, az tetszik. Nem megyek a tömeg ellen, sem a tömeggel, ha véletlen egybeesik az ízlésem a sztárolt dolgokkal, hát nagyobb bajom ne legyen. A kultusz nem hiányzik, mert csak a zene van meg én, a mellékes dolgok, dmes övek, fekete villanykörték, kisírt szemfestékes szemek adott esetben viccesek vagy érdekesek, de semmiképp sem jelentenek semmit.

Ja és egyet értek veled, a szövegek hatalmasak! Never let me down. Aki már járt a fellegekben, és nem akart visszajönni, az tudja, miről van szó.

2009. júl. 7. 10:23
 33/37 A kérdező kommentje:

van dm-es öv is?

engem érdekel a kultusz, tök fura nekem az, hogy mennyire be tudnak külsőségekre zsongani emberek.

2009. júl. 8. 01:06
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit írkálnak a tinik a másik radírjára?:D Puszcsyyyy,lávcsyyy,<3<3<3, Mileeeeey Cyruscsy,Twillightláááv. Szóval körülbelül ezek :D Én bezzeg mindig ankh-okat rajzolgattam a radiromra :D

Depeche Mode-ot én is szeretem,mint sok más régi zenét. Emlékszem,talán 11-12 éves lehettem mikor volt egy nagyon jó fiú haverom,aki irtózatos DM fan volt (egyidősek voltunk),akkor még furcsálltam,nem tetszett.

14/L

2009. júl. 13. 19:47
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Sztem megvan a kultusza, de inkább már csak az emberek fejében. Újságokban nemigen írnak róla, de sztem még nagyon sokan szeretik. Én is.
2009. dec. 30. 11:01
 36/37 anonim válasza:
100%
18 vagyok igaz fingom sincs az akkori DM korról de most nagyon szeretem és voltam két koncerten! imádom!
2010. ápr. 21. 21:04
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Én most 38 vagyok, a középiskolában váltam Depeche Mode rajongóvá. Ez a nyolcvanas évek vége volt, a Music for the masses volt az aktuális. Az együttes akkor számomra életfilozófia volt. Utaztam Berlinbe koncertre, abszolút Dave-esen öltöztem, a hajam 100% ugyanolyan volt. Hosszú évekig nagyon fontos része volt az életemnek. Imádtam "módosnak" lenni, imádtam különbözni az átlagostól, kicsit le is néztem a színesen öltöző diszkós gyerekeket. Aztán elszállt az idő, a Depeche Mode-ot ma is szívesen meghallgatom, ha jönnek hozzánk ki is megyek, ha jelenik meg valami, megszerzem, de már korántsem köt le annyira, mint 20 évvel ezelőtt. De valóban hiányzik kicsit, nagy feeling volt, fölötte állt mindennek, ami a könnyűzenét és az irányzatokat illeti. Ma szerintem nincs is ilyen kultusza semminek. Sok híg és igénytelen kommersz zene, idióta irányzatok, semmi filozófia. (Bocs, de az emo az nekem erőltetett is idétlen)
2011. jan. 15. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!